2777
2789

ببخشید تکراریه چون کسی کمکم نکرد

بچه ها من 23 سالمه و دوس پسرم 38 ساله

نوشتم نامزد ک تعلیق نشم

قبلا اومد خاستگاری و خانواده نذاشتن و اینم دیگه پیگیر نشد و منم از اونجایی ک کمبود محبت پدر دارم و محیط خونمون مثل قبرسونه و افسرده هستن همشون، خیلی تنهام و بخاطر لاغری و سبزگی و زشتی بی اعتماد ب نفسم و هیییچ خاستگار دیگه ای هم ندارم و دو دستی چسبیدم بهش،نمیخوام ب شوهر تبدیلش کنم ولی تنها انگیزه زنده موندنمه با اینکه میدونسم دیگه نمیاد من رو بگیره و داره زن انتخاب میکنه،ایشون از دور یه ادم موجه و مذهبی و سر ب زیره ولی خب منی ک باهاش بودم هزار بار شاهد دید زدناش بودم یا مثلا میگه زن فلانی چقد صورتش پف کرده یا فلان دختره اصلا معلوم نی دماغش عمله چون هنوز پف داره و...وقتی اینارو میگه دق میکنم چون میفهمم خیلی ب زیبایی توجه میکنه و خب دخترای فامیلشم خیلی دافن و زیر نظر داره بقیه رو و خداروشکر میکنم ب ازدواج نکشید چون قطعا روانی میشدم ولی از طرفی ته دلم یه غم و حسرت بزرگیه ک وقتی نزدیک 2 سال باهاش بودم و انقد باهاش راحتم و وابستشم و دیگه نباید براش نقش بازی کنم،دیگه توی این سن بخوام دوباره از سر عاشق کی بشم و بترسم ک من رو پس بزنه ....همه همسنام شوهر کردن....البته اینم بگم موقعیت مالیش خیلی معمولیه و خونه از خودش نداره و میخواد طبقه پایین مادرش بشینه یه تیبا داره ولی خب برای من پول مهم نبود،البته توی رابطمون زنگ اصلا نبود و زیادم حوصله پیام نداشت و قرارامونم شاید هفته ای یه بار ولی من ب همینم راضی بودم...

چجوری ازش دل بکنم ک وقتی ازدواج کرد دق نکنم؟

راستی یه بارم ک کات کرده بودیم و من عین جنازه 10 روز فقط خوابیده بودم،فهمیدم اون داشته اونموقع دمبل میزده و هیکلشو خوب میکرده و انگیزه زندگیش بیشترم شده بوده🤐چرا اینجوری ان مردها...

هیچی‌.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ول کن اینو کاشکی میتونستم عکس هیکلمو زمانی که نامزد سابقم خیانت میکردو بذارم استخون

الان حجم گرفتم باس ن و سینه دارم چون بعد رفتن اون به خودم رسیدم و مهم تر ادمی اومد تو زندگیم تا با معنی ادم امن اشنا شدم

پاشو برو باشگاه و برا خودت انگیزه درست کن 

سیاه مگه زشته؟ خانواده نامزد من خیلی پولدارن همشون تو سولارم

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

عزیزم این کارو با خودت نکن می دونم سخته با شرایط خانوادگیت سعی کن درس بخون مستقل شو تا بقیه بیفتن دنبالت

شوهر کردن راحت رین راه برای رسیدن به خواسته هات هست ولی با این مردی که خودتم می دونی چطوریه معلومه که نه

وای دختر تو چرا این جوری میگی راجب خودت

مطمئنم خوشگلی ولی اعتماد ب نفس نداری

ارزش خودتو ببر بالا

این قدر با دید بد ب خودت نگاه نکن

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

چرا خودتو انقد تخریب کردی خدایی😕

مگه به رنگ پوسته ارزش آدما

علاوه بر این،اگه خیلی لاغری تلاش کن وزنتو ببری بالا

«يُحْيِي وَيُمِيتُ ۖ وَهُوَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ»‍✨☄️

خواستم راهنماییت کنم تا اینکه این پیامو دیدم😐😐😐😐 واقعا جای تاسف داره!!!!

بله مردی ک بجای کار میاد توی سایت زنونه و مشکلات زن هارو مسخره میکنه و میگه سرویس کردی،اگه مریض نیست پس چیه!!! لازمم نکرده شما حامی حقوق مردها باشی خودشون 2 متر زبون دارن.راهنماییتم نخاسم

هیچی‌.