2777
2789
عنوان

انگار ادمای خوب دیگه جایی ندارن تو این دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 71 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه آدم ها نسبی هستند یه نفر پدر خوبی هست ولی عمو بدی هست یه نفر همسایه خوبی هست ولی راننده بدی هست ...

اینم درسته👌

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational

این حرفتو به شدتتتتتتتتتتت قبول دارم مثله پدر من ، که برا مردم و فک و فامیلاش و خواهر و مادراش فرشتس ...

این حرف بعد تجربه کردن کلی آدم ها و ضربه خوردن ازشون فهمیدم مثلا همه می گفتن فلانی خیلی آدم خوبی هست و رو سرش قسم می خوردند بعد همون آدم یه ضربه ای به زندگیم می زد می فهمیدم این برای خانواده و فامیل خودش خوبه چرا من فکر کردم دلسوز زندگی ما هم هست! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

دقیقاااا همینه بعضی چیزا هم تو ذاته باور کن

توکلت به خدا باشه با دلشکسته این روزهام برات از خدا بهترین زندگی رو آرزو میکنم اون هم به زودی زود انشاءالله خواهرانه توصیه میکنم پاک بمون انشاءالله به زودی نتیجشو ببینی🌺🌺

اره من خودم ی دختر خوب باخدا بودم هیچی دوس پسر نداشتم تو دوران دبیرستان.وارد دانشگا ک شدم از ی شهر دیگه تلفنی دوس پسر پیداکردم و منجر ب ازدواج شد، الان مثه خر پشیمونم، شوهرم ۷خط روزگار بود، خوب میدونست من قبلا دوس پسر نداشتم و اهل این جور چیزا نبودم، ی دختر مثبت بودم و اون اولین دوس پسرمه، هزارمدل امتحانم کرد ولی کار اشتباهی نکردم، اومد خاستگاریم، ولی بعد فهمیدم چ اشتباهی کردم و چ مرد پست فطرتی گیرم اومده،دروغگو، خیانتکار، خسیس، بی عقل،همه کاره،مشروبخور، و....

خوبا شانس ندارن عزیزم.

توکلت به خدا باشه با دلشکسته این روزهام برات از خدا بهترین زندگی رو آرزو میکنم اون هم به زودی زود ان ...

قربون دل شکستت بشم عزیزم،

ممنون از آرزوی خوبت عزیزم 

امیدوارم هرجی از خدا میخوای بهت بدا 

این حرفتو به شدتتتتتتتتتتت قبول دارم مثله پدر من ، که برا مردم و فک و فامیلاش و خواهر و مادراش فرشتس ...

اخ گل گفتی،شوهرمنم دقیقا همینجوره، براهمه فرشته،خوش اخلاق،لارج، برا منو بچه هام شمر و یزید جلوش کم میارن

متاسفم عزیزم بابت تجربه ای کا داشتی 😔

دیگه همین دردها آدم پخته می کنه الان این تجربه هم که به شما گفتم شاید بشنوی و چند ساعت دیگه فراموش کنی ولی وقتی برات اتفاق بیافته و دردش با همه وجود مدت ها حس کنی دیگه اون تجربه تغییرت می ده و می شه جزئی از وجودت ! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

دیگه همین دردها آدم پخته می کنه الان این تجربه هم که به شما گفتم شاید بشنوی و چند ساعت دیگه فراموش ک ...

بله خب قطعا تجربه ادمو پخته تر میکنه 

امیدوارم دیگه تجربه های تلخی نداشته باشی

اره من خودم ی دختر خوب باخدا بودم هیچی دوس پسر نداشتم تو دوران دبیرستان.وارد دانشگا ک شدم از ی شهر د ...

الهی عزیزم 

چی بگم 

پسرا خیلیییی لاشی شدن ، کافیه یه دختر پاک و معصوم گیر بیارن چنان بلایی سرش میارن