2777
2789
عنوان

ایا بی بی چک مثبته

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 39 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بنظرت منم باردارم با این بی بی چک بعد لکه بینی؟

اره عزیزم هالش قشنگ دیده میشه از بده

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
اگه باردار باشم شیرینی که نمتونم بهت بدم ولی اینقدر دعات کنم که نکو ایشالا که باشم خیلی سختی کشیدم ت ...

مطمئن باش هستی چون علائمت هم دقیقا علائم بارداریه ان شاءالله میای میگی ازمایشم هم مثبت بود

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
الهی که دامنت سبز شده باشه منم چهار. سال منتظرم خیلی سخته انتظار

دختر برو یه از بده یا بیبی چک دوباره بزن با ادرار اول صبح هاله بیبیت قشنگ مشخصه 

مال من بعداز یکساعت افتاد تو نور بزور دیده میشد و مثبت بود برای شما که کاملا مشخصه من وقتی بیبیم یعداز حدود دوهفته هالش مثل مال شما شد ازمایش دادم بتام انقدر بالا بود دکتر میگفت احتمالا دوقلوعه🤭 مطمئن باشه مثبته کاملا واضحه خطش

الهی که دامنت سبز شده باشه منم چهار. سال منتظرم خیلی سخته انتظار

منم دوسال منتظر بودم خیلی سخته ان شاءالله دامن شما و استارتر سبز بشه