2777
2789
عنوان

میخام رگمو بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 49 پست
میمیرم عب ندارهاگه نیومدم نی نی سایت بدونین مردم💔

من همیشه وقتی فکر حودکشی می زنه به سرم با خودم می گه تو یه لحظه نمی تونم برای کل عمرم تصمیم بگیرم یه زمانی مثلا تو یه ماه بعد مشخص می کنم و با خودم می گم تلاشم می کنم اگه تا اون ماه بازم تو همین فکر بودم بعد عملی اش می کنم معمولا تلاش هایی که تو اون یک ماه می کنم اون شرایط تغییر می ده و کلا از اون موقعیت سیاه میام بیرون 

و بعد خدا همیشه بزرگه کمک بخواهی کمک می کنه و ذره ذره همه چیز برات تغییر می ده

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

دعا کن بمیرم فقط دعا کن تموم شهالانم نشسته به من بدو بیراه میگه

طوری نیست منم دوران نوجوانی این روزها رو داشتم با خودم می گفتم یه روز شوهر می کنم و می رم و دیگه پشت سرم رو هم نگاه نمی کنم بزار اون روز ببینم که پیر شدن و زنگ می زنند به من که بیا بهمون سر بزن و من می گم کار دارن و نمی رسم!  واقعا هم تو همین روزها هستم.   چرا بخوام آخرت خودم برای اونها نابود کنم مرگ واقعا دردناک هست

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من همیشه تاپیکاتو میخونم.یه بار میگی خانوادم مجبورم کردن بهش برگردم.

یه بار میگی خانوادم میگن جداشو 

یه بار میگی دوسش دارم نمیتونم فراموشش  کنم

یه بار میگی ازش متنفری میخای ازت زده بشه

آخرش کدوم گزینه .اگه واقعا نامزدین با این شرایط فعلا باهاش عروسی نکن تا بتونی احساس واقعیتو پیدا کنی

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...

و به جای اسمش همش میگی نامزد خیانتکارم.اگه قراره باهاش ادامه بدی این کلمه رو حذف کن.یه مدت فکر خیانتو از خودت دور کن.تا اگه دوباره چیزی ازش دیدی به جدایی فکر کن.آرامش خودتو به هم نزن.وقتی باهاش حرف میزنی این قضیه رو تو سرش نزن 

من خودم این موضوع برام پیش اومده تو نامزدی ولی نه در حد مال شما که میگی دختره اومده دم خونشون

دختره همسایمون بود اومد پیش من گریه کرد که من شوهرتو دوس دارم باید بامن ازدواج میکرد.راستش اصلا برام مهم نبود😬 چند سالم گذشته دیگه شوهرم به کسی پیامم نداده

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...