2777
2789

عکس پروفایل شوهرم تو واتساپ شده عکس یه دختر واتساپش باز نمیشه نوشته این حساب دیگر نمی‌تواند از واتساپ استفاده کند چرا واتساپ شوهرم پاک کنم یا بزنم باز بینی یعنی واتساپ شوهرم چی شده هک شده 😳🧐😐

نمیدونم والا عجیبه

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد یکسالگی پسرم قند عسلم💙🧿من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پلیس فتای مدت با خط من تلگرام داشتن واتساپ داشتن خیلی درگیر بودم مرتب باید مراجعه میکردم

منم قبلا همین مشکلو داشتم با شماره من تلگرام نصب کرده بودن خودم تلگرام نداشتم نمیتونستم هم نصب کنم آخرش پلیس فتا شکایت کردم کلی هزینه هیچی گفتن کاری نمیشه کرد من خطمو سوزوندم و یه سیم کارت دیگه گرفتم 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

منم همین مشکل برام پیش اومد

20گیگ نت ازم رفت

واتساپی که نصب کردم

خوب نبود اومدم یه واتساپ جدید

زدم بعد حذف حساب مشکلم حل شد

پروفایلم یه زن لختی شده بود😐😐😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌