2777
2789

چه جوری تو که آرومی اینجوری دوست شدین منم ناراحت شدم گفتم من از اول محلش نمی‌دادم خودش اومد سمتم بهشم گفتم فقط باید خانواده ت بدونن و ازدواج تا کا

رها جور بشه خوب گفتم؟

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو از بس داداشت زبون ریخت ، پیگیر من بود ولکن نبود چاره ای نداشتم عاشقش شدم ،

حس میکنم حسود این حرف زد به خدا بشکنه دستم نمک نداره بابا مادرش برا دخترشون چیزای گرون میخرم تولد من که میشه یه تی شرت ساده یه شال ، گفتم نگاش نمی‌کردم واقعا هم بعد گفت من دوست دارم یکی اینجوری قسمتم بشه

بگو مگ مث تو یبسم وا اینقدم خوش میگذره ایشالا قسمت تو ام بشه

به نظرت حق دارم ناراحت بشم تازه از من پنج سال کوچکتر پرو گفت هر وقت داداشم ناراحت میگم چیه کات کردی خیلی بدم اومد منم عشقمو خیلی دوسش دارم عصابم ریخت بهم

ناراحتی نداره 

چیزی نگفته

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
حس میکنم حسود این حرف زد به خدا بشکنه دستم نمک نداره بابا مادرش برا دخترشون چیزای گرون میخرم تولد من ...

چون اون دخترشونه و احتمالا تک دختره 

شما باید همسرت یا مادرو پدر خودت برات چیز گرون بخره

از اونجایی که بیشتر نظراتم حقه اگه با نظرم مخالفی ،ریپ نزن، نظرتو بزار در کوزه آبشو بخور 🤷🏻‍♀️🎀

بگو مگ مث تو یبسم وا اینقدم خوش میگذره ایشالا قسمت تو ام بشه

بعد الان به خاطر کار و درس  سربازی عشقم منتظریم درست بشه بهش گفتم گفت الآنم خیلی فشار روم از طرف فامیل راجع به ازدواجم من داداشت و دوس دارم صبر کردم هنوز نیومده خواستگاری فقط خانواده ها میدونن ، گفت آخه الان داداش من میومد بابای تو نمی‌داد که رفاه میخواد سربازیش تموم شه ، گفتم من برام خانواده مهم

اره حسودی کرده ، اصل ب حرفاش اهمیت نده

خیلی دلم شکست براش گل کیک خریدم تولدش طلا خریدم 

ناراحتی نداره چیزی نگفته

آخه یه جوری گفت تو ایجوری اخه من با جنس مخالف ارتباط ندا

رم گفت چه جوری اینقدر طولانی با داداشمی

چون اون دخترشونه و احتمالا تک دختره شما باید همسرت یا مادرو پدر خودت برات چیز گرون بخره

اره من کاری ندارم بخرن براش ولی تولدم ناراحت شدم اون کا

دو رو داد مادرش

به نظرت حق دارم ناراحت بشم تازه از من پنج سال کوچکتر پرو گفت هر وقت داداشم ناراحت میگم چیه کات کردی ...

خیلی حساسی بابا 

چیزی نگفته حالا بگه کات کردی به داداشم گفتم 

فحش نداده بت که عزیزم . اینم گفته تو که آرومی و فلان فقط چون کوچکترها گاهی کنجکاو و فضولن رو نده اما با ناراحتی و قهر و لوس بازی نه . عین یه دختر بالغ ترش رفتار کن با شوخی و لبخند جوابشو بده ولی قاطع هم حساب می‌بره هم جذابترین پیش بقیه