2777
2789
چیزی که خیلی اذیتم میکنه و حسرتشو میخورم اینه وقتمو تلف کردم و به شدت پشیمونم

ببینید 

نمیدونم تلقینه یا نه 

ولی حوصله درس ندارم

میرم سر درس میخوام سریع پاشم

نمیخونم درسامو

2 تا امتحان اولم رو خیلییی خراب کردم(نوبت اول) 

حس میکنم راه جبرانی نداره دیگه برای معدل بالای 19

دیگه نمیخونم اصلا

فردا فیزیک امتحانه از 3 فصل 1 فصل خوندم فقط 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینید نمیدونم تلقینه یا نه ولی حوصله درس ندارممیرم سر درس میخوام سریع پاشمنمیخونم درسامو2 تا امتحان ...

پایه رو خوندی؟

ترم اول مهم نیست واقعا فقط امتحانای خرداد خیلی مهمه پس بخاطر این چندتا امتحان که خراب کردی همه چیو خراب نکن

مشکلات من کمالگرایی و ترس از شروع بود این دوتا باعث شده بود نتونم بخونم و اون موقع نمیدونستم دارم با خودم و زندگیم چیکار میکنم اگه به اندازه یه سر سوزن الانمو میدیدم همه چیو رها میکردم و فط میخوندم

تا حدودی به تلقینم بستگی داره از بس گفتی حوصله ندارم مغزت باور کرده

از همین امروز شروع کن بگو من امروز فقط 1 ساعت و فقط این مبحث فیزیک رو میخونم کم کم بیشترش کن ولی هدفای کوچیک بزاری و انجام بدی باور میکنی که میتونی و ترغیب میشی

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

پایه رو خوندی؟ترم اول مهم نیست واقعا فقط امتحانای خرداد خیلی مهمه پس بخاطر این چندتا امتحان که خراب ...

نه 

ببین کلاسام رو دیدم آنلاینن

تستاش رو نزدم 

بلدم خب

یه دور جزوه6رو باید بخونم و تست بزنم 

یکم تست میزدم ول میکردم 

شنیدی میگن سنگ بزرگ نشونه نزدنه پس جوگیر نشی بگی از فردا فلان ساعت میخونم من خودم تجربشو داشتم 2 روز خودمو کشتم روزی 12 ساعت میخوندم یهو پنچر شدم 3 روز متوالی یک دقیقه نخوندم

کم کم شروع کن ولی خودتو مجبور کن انجامش بدی تا عادت کنی

اگه میدونی پایه ات خوبه و میتونی این چندماه باقی مونده تا کنکور رو خوب جمع کنی و قبول شی که از امروز شروع کن اگرم میدونی اینجوری نیستی هدفتو بزار واسه کنکور 405 البته این به این معنی نیست ها چون  کنکور 405 هدفته دیگه الان نخونی ها واسه اونم باید از همین امروز شروع کنی

به هرحال هدفت هرچی که هست و هرسالی میخوای کنکور بدی ازت خواهش میکنم بخون اگه بهت بگم من الان تو چه وضعیتی هستم دلت میسوزه حتی دوست داری برو تاپیکامو بخون تا حدودی دستت میاد شرایطمو نذار به سرنوشت من دچار بشی 

یادمه اون موقع کلاس دهم بودم یکی از آشناهامون گفت خوشبحالت هنوز اول راهی توروخدا از الان بخون تو دلم خندیدم گفتم اینو ببین مگه کنکور چیه اینقد سختش کرده ولی الان میفهمم چی گفت الان با تک تک سلول هام درکش میکنم میگم ای کاش برمیگشتم کلاس دهم ای کاش حرفشو آویزه ی گوشم میکردم...

نمیگم کنکور سخته و اینا اتفاقا تو که ریاضی هستی رقابت کمترم هست من تجربیم بخونی مطمئن باش میشه ولی نخونی و وقت تلف کنی سخت پشیمون میشی

نه ببین کلاسام رو دیدم آنلایننتستاش رو نزدم بلدم خبیه دور جزوه6رو باید بخونم و تست بزنم یکم تست میزد ...

خوبه عزیزم صفر که نیستی بشین همون جزوه هاتو مرور کن و تستاشو بزن مطمئنم موفق میشی

ولی خواهشا شروع کن و دیگه تا روز کنکور ولش نکن بزار تموم میشه این کنکور لعنتی

خوبه عزیزم صفر که نیستی بشین همون جزوه هاتو مرور کن و تستاشو بزن مطمئنم موفق میشیولی خواهشا شروع کن ...

به نظرت الان با جون و دل بخونم

میتونم کامپیوتر تهران بیارم؟ 

ببینید نمیدونم تلقینه یا نه ولی حوصله درس ندارممیرم سر درس میخوام سریع پاشمنمیخونم درسامو2 تا امتحان ...

باید یه rest بگیری دوباره استارت بزنی 

الان خسته شدی از درس 

احتمالا پای کتاب میشینی دلت رو درس نمیره 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

باید یه rest بگیری دوباره استارت بزنی الان خسته شدی از درس احتمالا پای کتاب میشینی دلت رو درس نمیره

آره. 

ولی موقع امتحان ترمه

استراحت های کوچیک مثل آشپزی رو هم انجام دادم

چند روز درس نخوندم اصلا ولی درست نشد

آره. ولی موقع امتحان ترمهاستراحت های کوچیک مثل آشپزی رو هم انجام دادمچند روز درس نخوندم اصلا ولی درس ...

نه نه 

یه روز یا دو روز 

برو بیرون از خونه پارکی سینمایی جایی از فضای خونه دور شو

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن