شنیدی میگن سنگ بزرگ نشونه نزدنه پس جوگیر نشی بگی از فردا فلان ساعت میخونم من خودم تجربشو داشتم 2 روز خودمو کشتم روزی 12 ساعت میخوندم یهو پنچر شدم 3 روز متوالی یک دقیقه نخوندم
کم کم شروع کن ولی خودتو مجبور کن انجامش بدی تا عادت کنی
اگه میدونی پایه ات خوبه و میتونی این چندماه باقی مونده تا کنکور رو خوب جمع کنی و قبول شی که از امروز شروع کن اگرم میدونی اینجوری نیستی هدفتو بزار واسه کنکور 405 البته این به این معنی نیست ها چون کنکور 405 هدفته دیگه الان نخونی ها واسه اونم باید از همین امروز شروع کنی
به هرحال هدفت هرچی که هست و هرسالی میخوای کنکور بدی ازت خواهش میکنم بخون اگه بهت بگم من الان تو چه وضعیتی هستم دلت میسوزه حتی دوست داری برو تاپیکامو بخون تا حدودی دستت میاد شرایطمو نذار به سرنوشت من دچار بشی
یادمه اون موقع کلاس دهم بودم یکی از آشناهامون گفت خوشبحالت هنوز اول راهی توروخدا از الان بخون تو دلم خندیدم گفتم اینو ببین مگه کنکور چیه اینقد سختش کرده ولی الان میفهمم چی گفت الان با تک تک سلول هام درکش میکنم میگم ای کاش برمیگشتم کلاس دهم ای کاش حرفشو آویزه ی گوشم میکردم...
نمیگم کنکور سخته و اینا اتفاقا تو که ریاضی هستی رقابت کمترم هست من تجربیم بخونی مطمئن باش میشه ولی نخونی و وقت تلف کنی سخت پشیمون میشی