2777
2789
عنوان

به نظرتون جاری بزرگه کار خوبی کرده یا جاری کوچیکه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 4734 بازدید | 112 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام استارتر 

من قضاوتتون کردم خدا منو ببخشه شما هم حلال کن اینقدر که توی سایت دروغگو هست و دروغ میگن آدم دیگه راستشم باور نمیکنه 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
خدا لعنتم کنه قلبم داره اتیش میگیره عکستونو دیدمانقد تاپیک دروغ دیدم فکر کردم اینم دروغه😔

دور از جون عزیزم  دنیای مجازی همینه ادم سخت باور میکنه واسه خودمم پیش اومده ی چن باری

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

سلام استارتر من قضاوتتون کردم خدا منو ببخشه شما هم حلال کن اینقدر که توی سایت دروغگو هست و دروغ میگن ...

خواهش میکنم گلم بله حق با شماست ی کاربری چند وقت پیش با تاپیکای غمگینش احساسات بقیه رو تحت تاثیر قرار داد خودمم در جریان تاپیکاش بودم ی مدت بعد اومدگفت دروغ گفتم و حلالیت طلبید نمیفهمم فاز اینجور افراد چیه ؟چرا دروغ گفته بود ...

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

دور از جون عزیزم دنیای مجازی همینه ادم سخت باور میکنه واسه خودمم پیش اومده ی چن باری

شرمندم واقعا

امیدوارم حلالم کنید 

از دیشب خیلی ناراحت شدم...

از خدا میخوام غمتون به پایان برسه بچه هاتونو ببینین

خواهش میکنم گلم بله حق با شماست ی کاربری چند وقت پیش با تاپیکای غمگینش احساسات بقیه رو تحت تاثیر قرا ...

چیبگم والا خدا ازشون نگذره 

فقط با این کارشون بی اعتمادی رو رواج دادن

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.