2777
2789

من ۱۹ سالمه سه ماهه تو عقدم دانشجو هستم رشته ام نقاشیه من همون اول که شوهرم اومد خواستگاری بهش گفتم من دارم درس میخونم گفت مشکلی نداره 

الان من برای پس فردا باید بیست تا کار تحویل بدم به استادم شوهرم زنگ زده میگه بیا بریم بیرون میگم کار دارم نمیتونم بیام سرم شلوغه 

و واقعا هم همینطوره کارای بقیه کلاس ها هم هست 

بعد مامانم میگه پسره ک..صخله ناز تو رو می‌کشه باید بره 

یکی رو واسه خودش پیدا کنه با اون بره بیرون ....

خب اگه قرار به این چیزا بود خیلی دختر داریم ببخشید از روی گ..شادی درس نمیخونن از خداشونه تو سن کم شوهر کنن نرن دانشگاه یا مدرسه 

می‌رفت خواستگاری همچین دخترایی یا همون اول که اومد خواستگاری می‌گفت نمی‌خوام درس بخونی منم دکمه اش رو میزدم حالا که موافقت کرده باید درک کنه 

یه هفته بین ترم قبلی تا جدید فاصله اس تایم استراحت دادن بهمون اون یه هفته هر کاری خواست با من بکنه 

۲۶ سالش هم هست میتونست بره یکی که دو سه سال از خودش بزرگتره بگیره نه یکی زیر بیست سال 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچی به وقتش

باید زمانی عقد کنی که بتونی هندل کنی

الان وقت درست بوده نه ازدواج 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

کاش ازدواج نکرده بودی

بچه ای

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اسی حق با شماست مادرتون حرفاش خیلی زننده اس بی حا کرده خیانت کنه رو درست تمرکز کن 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

مردهایی که عزت نفس دارن و انرژی مردانه

نه تنها محدودت نمی کنن

بلکه لذت می برن از پیشرفت زنشون 

و تازه باهاش همراهی هم می کنن و حمایتش می کنن

اونی که می خواد زنو تو سری خور کنه و باعث محدودیتش بشه

ترسوعه و ضعیف

می ترسه از زن قدرتمند 

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

عزیزم چرا اینقدر زود تصمیم ازدواج گرفتی؟؟ اگر میرفتی سرکار و درست تموم شده بود مورد های بهتری میومد ...

من نمی‌دونم سر اینکه دختر عموم ۱۷ سالگی ازدواج کرد و دختر های اطرافم زود ازدواج کرده بودن می‌گفتن ترشیدی بعد من میگفتم حداقل بیست سالگی میگفتن بیست دیره 😐

بعد الان مامانم میگه قرار بود اینکارا رو بکنی همون اول میگفتی من نمیخوام منم گفتم من میگفتم نمی‌خوام شما بازم خواستگار راه می‌دادین از ۱۴ سالگیم خواستگار راه می‌دادن 

اگه مدیریت کردن همزمان درست و همسرت برات سخته چرا خوب ازدواج کردی ایشون با درس خوندنت مشکل نداره ولی با کن محلی کردنت مشکل داره 

به نظر من بهتره که منیت رو کنار بزاری و خیلی منطقی با همسرت صحبت کنی که امروز به این دلایل نمیتونم بیام ولی فلان روز وقتم خالیه اینکه تو سال فقط تعطیلات بین ترمی به فکر همسرت باشی کاملا اشتباهه ....عزیزم برای قضاوت هوسرتون بهتره خودت رو جای اون بزاری و ببینی اگه اون مثل خودت رفتار میکرد ناراحت نمیشدی 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم