2777
2789

این تاپیک مال دیشبه میخام اینارو ب خاهرش بگم چون فک میکنن ت زندگی تقصیر منه همچی

دخترم چهارونیم سالشه.انقد دعوا منو دیده با باباش یبار کتک کاریامونو ک از ترس میلرزید. یبار قهر بودیم ب باباش ف مامانو ببوس اونم نبوسیدو رفت دخترم هی میگف چرا باهم قهرید کی اشتی میکنید... صبحا ک بیدامیشه میبینه باباش سرکاره میگه منو تورو بوسید رفت؟!یا نه 

یا همش نگرانه نیاد خونه تا نصف شب منتظر باباش میمونه عوض اینکه اون ناز بچرو بکشه این همش نگرانه باباشو دلخور نکنه. الان ک مینویسمزار زار گریه میکنم ب شوهرم  گفتم تو زندگی مارو جهنم کردی زندگی بچمونو عین خیالش نیست.دو شبه میاد خونه حرف نمیزنه اخم تخم میشینه شام کوفت میکنه بچم میگه بابا چرا حرف نمیزنی ساکتی .جاشو جداکرده ت پذیرایی میخابه   فردا بچم ببینه پیش ما ت اتاق نیس هی میپرسه چرااونجا خابیده.اخه ببینید دغدغه یه بچه چهارونیم ساله ایناس😓😓😓😓😓دلم خونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی دخترتو وارد جزییات زندگی کردی.اون خیلی بچه اس .

نباید وارد این مسائل بشه 

درسته بچه ها متوجه میشن اما سعی کن حواسشو پرت کنی 

اگه ازت پرسید مامان بابا تورو بوس کرد رفت یا نه؟ بگو اره همیشه میبوسه .

نیازی نیس این خلا هارو دختر ۴ ساله بفهمه که .

اگه میگه چرا بابا سرجاش نخوابیده بگو سرجای خودش سردش بود یا گرمش بود .نمیدونم .خلاصه حواست باشه هیچ نگی چون مارو دوست نداره چون محبت نداره چون قهره و ....

عزیزم خیلی دخترتو وارد جزییات زندگی کردی.اون خیلی بچه اس .نباید وارد این مسائل بشه درسته بچه ها متوج ...

دقیقا همینطوره که میگی منم موافقم باهات 

وقتایی که بحث و دعوا دارین دخترتون تو اتاق مشغول فیلم و بازی اینا کن تا متوجه نشه 

وقتی حرف نمیزنه بگو بابا خسته اس و سعی کن خودت شاد و سرگرمش کنی و نشینی قنبرک بزنی