2777
2789
عنوان

یعنی باید مکالماتمو حذف کنم

109 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها

من یه چند وقتی هست که تصمیم به رشد فردی گرفتم ...ازوقتی محیط زندگیمو دیدم که بسیار سمی بود پر از ادمایی که کلامشون محتوایی جز قضاوت و پرخاشگری کلامی و غیبت نداشت ...من وقت زیادی گذاشتم برای کتاب خوندن و خداروشکر تونستم یه مقدار خودمو بالا بکشم از لحاظ شخصیتی، بعلاوه تحصیلات آکادمیک رو هم قصد دارم ادامه بدم ؛ هنوز دانشجوی مقطع کارشناسی رشته پرستاری هستم

مشکلم اینجاست که نسبت به محیط زندگیم خیلی حساس شدم ...خوب که دقت میکنم  همسرم ؛مادرم ؛ خواهرشوهرم ؛ دوستم و....کلا نزدیکانم که باهاشون وارد ارتباط گرفتن میشم بعد از اتمام ارتباط حس خیلی بدی میگیرم نگاه که میکنم منم همراهشون غیبت کردم ؛ قضاوت کردم و به طور کلی از ارزشهام فاصله گرفتم .....

نمیتونم محیط زندگیمم حذف کنم ؛ از طرفی نمیتونم منکر نیازم به ارتباط گرفتن بشم منم مانند هر انسانی؛ موجودی اجتماعی هستم‌.

راهکارتونو میشه در اختیارم بگذارید؟ 

در کنار لطف دوستان گرامی ؛

از شما عزیزان هم که نظرتون واقعا برام ارزشمنده میخوام که اگه مقدوره کامنت بگذارید

@اوپرا    

@nazaniiiin    

@من_دیگر_ما    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کسی میدونه بگه چرا من تو جمع ها وارد میشم حتی بدترین هاشون بازم فوق العاده با ادب میشن با اینکه مذهبی هم نیستم ولی هیچوقت جلوی من حرف بدی نمیزنن شده دارن به هم فحش میدن هم من رد میشم ساکت میشن 

جذاب سایتم😜

کسی میدونه بگه چرا من تو جمع ها وارد میشم حتی بدترین هاشون بازم فوق العاده با ادب میشن با اینکه مذهب ...

خیلی خوبه واقعا یه موهبته

حتما شما حد و مرزتو مشخص کردی 

کاش منن بتونم به درجه ای برسم که هرکسی بتونه تشخیص بده که من نمیتونم پای حرف منفیش بشینم