2777
2789

دختر من رو ۹۴متوقف شده خیلی ناراحتم وزنش هم ۱۲کیلو .دارویی هست اثر بذاره برای قد؟که خودتون ازش نتیجه گرفته باشین؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اثر داره واقعا؟

خیای پسر منم استپ وزنی و قدی داشت البته واقعا کم غذاست میوه اصلا نمیخوره از نوزادی ب تجویز پزشک انواع مولتی ها رو بهش میدادم ولی این اواخر دکتر گین آپ براش تجویز کرد خیلی راضیم ی ماه میدم ی ماه نمیدم

من دخترم ۲ سالشه ۹۰ قد وزن هم ۱۰

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

عریزم همدردیم، دختر من دوسال ده ماهشه از ۹ ماهگی کلا استپ وزن شد ویکسال کلا وزنش ثابت بود بعد باهزار مکافات و دکتر و دارو و بدبختی وزنش حرکت کرد تو این مدت هم خیلی رشد قد و وزنش کنده و قد و وزنش از بچه های هم سن و سالش کمتره غذا هم به زور باید بهش بدم جدیدا هم متوجه شدم کمخونی  هم داره

دختر من قدش ۹۰ س و وزنش ۱۱ کیلو هست خیلی نگران کندی رشدشم 🥺🥲😕

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤