2777
2789

یه جورایی دیگه اصلا دوسش ندارم که هیچ یکمم ازش متنفرم 

خسته شدم نه راه پس دارم نه راه پیش

دلمو شکسته سرتعداد مهمونای عروسی سر جهیزیه سر این چیزا دعوا کردیم زور میگف به من میگف مهمونای ما زیاده شما بیشتر از 50نفر نشین وقتی ظرفیت تالار 300نفره انتظار داشت 250 نفر اونا بشن نزاشتم گفتم نصف نصف برگشت به من گف شما کمین

کمتر دعوت کنین خیلی ناراحتم چون میخواست مامانش مهموناش زیادتر باشه از اینورم رسم شهر ماس که پول تالار نصف نصفه دلم شکسته دلم ناراحته سر جهیزیه میگه فلانی میبینی جهیزیه اش چقدر خوبه من شانس ندارم که جهیزیه درس حسابی بیاری منم گفتم همینام از سرت زیاده که هیچ میخواستم دو سه تا بخرم که هیچی نمیخرم دوس نداری طلاق بده گمشو

گفتم مگه تو خونه داری درامد انچنانی داری چی داری 

بابای من گذشته بدی داشت معتاد بود پول نداره کمکم کنه من و مامانم دوتایی جهیزیه خریدیم همش میگه برا چی زبونت اینهمه درازه به چی میبالی به دولت یا بابای معتادت 

خیلی دلم شکسته دو ساله عقدم دوماه دیگه عروسیمه

دلم خونه 

باتوجه به شرایط خانوادم نمیتونم جدا بشم

از اینورم ازش متنفرم😭

خب که چی مثلا ؟!«»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از قدیم گفتن جهنم از درش برگردی بهتره اگه نمیتونی باهاش زندگی کنی ب فکر یه راه حل باش نمیگم جدا شو چون جدایی خودش خیلی سخته ولی باهاش صحبت کن دوسال باهم بودین صدرصد قلقشو داری الان

قوم شوهر مثل درخت کنار توالتن🌴🚽 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایه شون نشست 😂 
از قدیم گفتن جهنم از درش برگردی بهتره اگه نمیتونی باهاش زندگی کنی ب فکر یه راه حل باش نمیگم جدا شو چ ...

چیکار کنم اصلا نمیدونم چیکار کنم نه قلقشو اینه سکوت کنم که نمیتونم سکوت کنم وقتی زور میگه

خب که چی مثلا ؟!«»

مطمعن باش اونم الان تو فشار هم خانوادش بهش فشار میارن هم تو هم این وضع افتضاح اقتصادی اگه برات مقدوره عروسی نکیرین پولشو خرج چیزای مهم تره زندگیتون بکنید

یکم باهم مدارا کنید دوباره مهربون شه ان شاالله

دلم تیکه تیکه شده خیلی ناراحتم ازش جوری که اگه یه کار خوب داشتم لحظه ای تحملش، نمیکردم و به گوه خوردن مینداختمش

خب که چی مثلا ؟!«»
چیکار کنم اصلا نمیدونم چیکار کنم نه قلقشو اینه سکوت کنم که نمیتونم سکوت کنم وقتی زور میگه

سعی کنید با تیکه انداختن باهم حرف نزنید این خودش اوضاع و بدتر میکنه بجای سروکله زدن باهم دیگه این وضع و درست کنید اگه واقعا مهمون زیادی ندارین زیاد سخت نگیر حالا دوتا مهمون اون بیشتر این روزا مبگذره بعدا خاطره میشه پس خوب بگذرونید

مطمعن باش اونم الان تو فشار هم خانوادش بهش فشار میارن هم تو هم این وضع افتضاح اقتصادی اگه برات مقدور ...

بیشتر حرفای مامانشو میاره منتقل میکنه بهم میدونم ولی من دلم از این میشکنه دیگه همه جا بیعانه دادیم بعدم اگر نگیرم عروسی این نمیگه ممنون که بخاطر من نگرفتی یکمم زبونش دراز تر میشه

خب که چی مثلا ؟!«»
سعی کنید با تیکه انداختن باهم حرف نزنید این خودش اوضاع و بدتر میکنه بجای سروکله زدن باهم دیگه این وض ...

من دلم شکسته اون بخاطر مامانش اومد دعوا انداخت که اره لیست مهموناتو بیار برام ببینم میخواست مثلا آدم غریبه ببینه خط بزنه از لیست در حالی که مامانش آزاده هر کیو و هر تعداد خواست دعوت کنه

خب که چی مثلا ؟!«»