2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رفتم راجبش خوندم، ولی نفهمیدمیه اقایی قاتل زنجیره ای بوده، بعد این که لو میره و میگیرنش، میوفتن دنبا ...

نباید بخونی تا بینی هیچی نمی‌فهمی چون نویسنده جوری داستان طراحی کرده فقط میشه دید از اسپویل هیچی نیفهمی از زمین تا آسمون فرق داره واقعا جور تحت تاثیر فیلم قرار گرفتم الان پشمی برام نمونده😃

ترسیدی یا غمش به دلت نشسته؟

کلا افسرده شدم از شغلم استعفا دادم بخاطره اینکه خیلی پرخاشگر و عصبی شدم همین ۳ روزه تنها فیلمی ک با هر قسمتش برگ هات خزان میشه😮‍💨

تو سه روز این همه نابودت کرد؟ حیف شد شغلت، چی بود؟

نه بابا شغلم خوب نبود سواستفاده ندادن حقوق زدم به سیم آخر کلا شهامت به خرج دادم در اومدم کلا همچین سریال هایی ممکنه شخصیتت عوض کنه