من خیلی سال پیش بدون اینکه یه کلام حرفی بزنم فقط تو دلم خودمو از یکی بالاتر دیدم و با تعجب و تمسخر نگاهش کردم احساس کردم ناراحت شد حتی با اینکه هیچ حرفی بهش نزدم . اما الان وضعیت خودم چندبرابر بدتر از اون شده به خاطر کارماست یا اتفاقی اینجوری شده . چرا من کوچکترین اشتباهی میکنم از دماغم در میاد و قشنگ چزونده میشم اما بعضیا آدم میکشن مال مردمو میکشن بالا بدترین تحقیرا و توهینا رو انجام میدن با هیچیشون نمیشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سال پیش مدرسمون یکی با سهمیه از نمونه دولتی قبول شده بود و من اینو میدونستم چون کارنامشو دیده بودم و اصلا در حد مدرسمون نبود و من شاگرد زرنگ مدرسه بودم اینم بگم ک اصلا دختر خوبی نبود من خودمو خیلی ازش سر تر میدونستم چن بار هم دعوا کردیم آخرش چیشد؟ امسال وضعیت درسی منم مثل اون شده...
دوستم تعریف میکرد چندسال پیش سرکلاس کنکور به یکی گفته تو داری شیمی میخونی اینجا چیکار میکنی بااین سنت کنکور دوباره برای چته
گفت گذشت و بعد چندسال خودم شیمی قبول شدم و دنبال کنکور
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚