2777
2789

من یه پکی روپارسال یه تومن دادشوهرم متاسفانه فرصت شونداشتیم الان فک کنم حدود دوتا سه تومن ولی من رایگان بهتون میدم فقط بایداونایی که بلدن بیان راهنمایی کنن شوهرم میگه روزی ۵ملیون میتونی به درامد برسی متاسفانه من کم کاری کردم البته چون بچه کوچیک داشتم وقتشوهم نداشتم نه حوصلشودیشب دوباره صحبت کردگفت گفتم فکراموبکنم بهت میگم اول میخوام اوناییکه تجربه دارن بیان پیام بزارن من پک رودراختیارتون میزارم شماهم براشادی روح برادرم فاتحه بخونید🖤سوال وکاری که میگم مربوط به نوسان گیری طلای انلاین که خریدوفروش میشه کیاخودشون یانزدیکاشون انجام دادن وبه کسب درامدرسیدن؟؟ضررهم توش داره ؟شوهرم میگه ضرری توش نیس چون همون پک استادراهنما کمک میکنه سرمایه زیادی هم نمیخوادشوهرم میگه پولت سوخت نمیشه مثل بورس واینا

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
منکه نمیدونم چیه ولی اگه میشه پک رو واسه من بفرستید

عزیزم اول بایدمطمئن بشم ضرری توش نیس همینجارودنبال کن اگه اوناییکه بلدن وانجام دادن گفتن خوبه چشم 🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوکی مرسی عزیزم منو لایک کن اگه دیدی ضرری توش نیستچقدر سرمایه اولیه میخواد یعنی‍

خودشون میگن خیلی کم شایدسودنکنی ولی ضرری هم نیس توش