2777
2789

بچه ها موهام رو هر بار یه روز کامل وقت میزارم موخوره ش رو میگیرم ولی خیلی موخوره داره و اصلا فایده ندارد.چند بار هم موهای بلندم رو کوتاه کردم و باز موخوره گرفته.کلی هم ماسک مو و اسپری مو و شامپو بدون سولفات و... و لی فایده نداشته.از سشوار هم استفاده نمیکنم همیشه هم میبافم.

الان به نظرتون کوتاهش کنم؟و کراتین و رنگ؟ بعد کلاه‌گیس مشکی بلند رنگ موهام بگیرم؟

موهام فر و وزه واسه اینکه حالتش رو هم حفظ کنه و فقط وز نباشه پروتئینه کنم؟

پوستم گندمیه ولی رو به سفید چه رنگی بهم میاد؟؟بلوند یا قهوه ای یا..؟:)))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط باید کوتاه بشه اون موها بنظر من مویی ک تا ریشه موخوره و وز داره اصلا ارزش نگه داشتن ندارع البته من نظر خودمو گفتم ...منم موهامو 7 ماهه دکلره کردم خیلیم رنگش روشن و جذابه ولی همش می‌ریزه و خرد میشع این هفته میخام موهامو از ته برم آرایشگاه بزنم با ماشین

فقط باید کوتاه بشه اون موها بنظر من مویی ک تا ریشه موخوره و وز داره اصلا ارزش نگه داشتن ندارع البته ...

یعنی میگی کوتاه کردم بعد دکلره و رنگ نکنم؟یا حتی پروتئینه یا کراتین؟:(