2777
2789

من یه اکانت دارم فامیلامونم دارنش و زیاد دستم باز نبود هرچیزی بزارم ..با همون شماره یه اکانت دیگه هم زدم برا دوستام و اینا ...ایدیشم اسم خودم نیست ..از رو اکانت خودم ممکنه بفهمن من دوتا اکانت دارم چون یه علامت بالای اکانت اصلیم هست که از اون وارد اکانت دومیم میشم  این علامته فقط برا خودم معلومه یا برا همه نمایش داده میشه؟

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی و دوستان‌چطوری اینستا داسته باشم بدون شماره تلفنم آیا واسه مخاطبین هم پیام میره که اینستا نصب کر ...

من نمیدونم شدمنده

چون شمارت رو دارن براشون اینستا اعلان میفرسته که تو این اکانت رو زدی اگه می خوای کسی نفهمه باید با شماره جدید اکانت بسازی

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

فقط کاش با یک شماره دیگه پیج دوم رو میزدی. چون کسایی که شمارتو سیو دارن، تو اینستا متوجه میشن که یکی از مخاطبای گوشیشون تو اینستا پیج زده. ولی خب اگه اسمتو ننوشته باشی نمیدونن کیه مشخص نمیشه

اسی و دوستان‌چطوری اینستا داسته باشم بدون شماره تلفنم آیا واسه مخاطبین هم پیام میره که اینستا نصب کر ...

بدون شماره نمیشه

اگه اگه شمارت رو دارن متوجه میشن

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

چرا میشه. من با ایمیل پیجمو زدم. شماره وارد نکردم

شمارت رو ایمیلت بوده دیگه

پس هیچ راهی نداره ؟اگه با شماره دیگه نصب کنم بازن برا مخاطبین پیام نیره که اینستا دارم برا مخاطبین گ ...

نه اگه با شماره دیگه بزنی نمیفهمن چون اونا شمارت رو ندارن

چون شمارت رو دارن براشون اینستا اعلان میفرسته که تو این اکانت رو زدی اگه می خوای کسی نفهمه باید با ش ...

شمارمو ندارن اکثرا من اصلا شمارمو به کسی نمیدم فقط همون درجه یک ها ...

از روی اون علامت بالای اکانتم که از اون میرم به اکانت دیگم  از رو اون مشخص نمیشه ؟ تنها نگرانیم اونه

شمارمو ندارن اکثرا من اصلا شمارمو به کسی نمیدم فقط همون درجه یک ها ...از روی اون علامت بالای اکانتم ...

نه اون ما خودته