2777
2789
عنوان

چرا اصرار دارید مجرد با مجرد بره مطلقه با مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 2427 بازدید | 198 پست
دیدگاه شما اینه که ویلچر نشین حق زندگی نداره؟؟چطور پس با نظر دیگران مخالفی ؟؟؟

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یک آقا و خانم مطلقه لازم نیست پا و دستشون را از دست بدن

اونا چیز مهمتری از جسم از دست دادن 

احساساتشون خدشه دار هست 

تو زندگی خوب نمیتونند به طرف اعتماد کنند

زیاد نکته چین هستن و سخت گیر 

چرا

چون زندگی قبلی بهشون این تجربه را اضافه کرده که اولویت دیگه خودشون باشند و به هیچ کسی اعتماد نکنند

روحشون دیگه مثل ایام مجردی در آرامش نیست گاهی وقتا تو تنهاییشون شریک زندگی فعلی را با قبلی قیاس می‌کنند

گاهی وقتا دلشون هوای زندگی قبلی می‌کنند 

گلم تو جسم میبینی اما این روح اون آدم ها هست که خدشه دار شده و مثل قبل نیست برا همین نیاز به شریک زندگی همدرد و همدرک دارند چیزی که مجرد نمیتونه درک کنه براش 

دقیقا همش بوی ضد زن بودن میده.

خود زنای جامعمون باعث شدن اون ارزشی که به عنوان یه انسان به زنا باید داده بشه براشون قائل نشن 

دیدگاه ضد زن دارن 

با تحقیر میگن زن مطلقه دختر نیست و یه بار ازدواج کرده ولی ندیدم در مورد مرد مطلقه این حرفا رو بزنن انگار زن کالاست و مرد مشتری . دیدگاهشون اینه

چون اون مطلقه تو ذهنش داره تو رو با کسی ک قبلا باهاش بوده از هر لحاظ قیاس میکنه البته این مورد با مجردایی ک کلی دوست جنس مخالف دارن و عاشق همشونم بودن هم هست 

ولی خب واسه ازدواج رنجه ک بدونی ناخودآگاه طرف میگه چرا مثل بقیه نیستی چرا مثل فلانی رفتار نمیکنی و حس ناکافی بودن بهت میده

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

چون رابطه قبلی اذیت میکنه حتی افکارشون پاک نمیشه من خودم با کسی ازدواج کردم که قبلا فقط نامزد بود ونشون برده بودن تمام ایرادهای اون دختر را هم تو من میدید فکر می‌کرد همه مثل اون هستن من به دختر ازدواج نمیدم با کسی که قبلا نامزد بوده ازدواج کنه چه برسه به کسی که قبلا ازدواج کرده دلیل نداره مجرد تاوان گذشته کسی دیگه را بده

گلم ب نظرمن اشتباهه چون مثلا خانمی که جداشده تجربه تلخی رو پشت سر گذاشته ترس و احساس شکست داره وقتی میره با پسرمجرد ازدواج میکنه بجای اینکه ب آرامش برسه متاسفانه با حرف و حدیثای خانواده پسره روبرو میشه و بدتر دلشو میشکنن ازطرفی مثلا تو اقوام ما یه خانم ۳۶ساله که دختر ۱۶ساله ای داره بایه پسر ۲۸ساله ازدواج کرد و دخترش پیششون زندگی میکنه سن دختره و شوهرمادرش جوریه که نه میتونه بهش بگه بابا نه میتونه باهاش راحت باشه!!ب نظرمن وجهه قشنگی نداره حداقل با یه پسرمجرد مثلا ۳۶سال ب بالا ازدواج میکرد!هرجاهم میرن مشخصه خانمه خیلی از شوهرش بزرگتره و خودش الان خسته شده از حرف مردم میگه ی نفر بهم گفت این اقا دامادته؟!خب شاید اون شخص بدون غرض پرسیده ولی این خانم بهش برخورد!البته بازم خودم ب شخصه اعتقاد دارم ب بقیه ربطی نداره ها ولی خب خودشون اذیت میشن

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
حس میکنم چون خودشون مجرد موندن اکثرا حس میکنن شما حقشون خوردید باید برید با ی پیرمرد ۶۰ ساله شاه پری ...

بعضیا ذاتا حسودن حالا انگار ازدواج چه دستاورد مهمیه

من بعد اینکه نامزد کردم دوست صمیمیم باهام قطع رابطه کرد بی دلیل

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

خیلی حرفت بچگانه بود 

یعنی معتقدی کسی که تجربه زندگی مشترک نداشته با کسی که سالها زیر یک سقف کنار یکی زندگی کرده و هزارتا خاطره ازش داره هیچ فرقی ندارن؟

شما خودت با یه مرد مطلقه ازدواج کنی نمی‌ترسی با همسر سابقش مقایست کنه؟

با برخورد اقوام و خانوادش و مقایسه کردن اونها مشکلی نداری؟

با کرم ریختن های همسر سابقش چطور؟

خودت چی خودت نمیای ظاهر و اخلاق خودتو با اون مقایسه کنی؟

اینکه قبل از تو همسرت تمام کارایی که با تو می‌کنه رو با یکی دیگه تجربه کرده و ذوق و شوقش برای اون بوده چی ناراحتت نمیکنه؟

اینا فقط گوشه ای از مشکلاتش هستن

آدمی که طلاق گرفته هیچ مشکلی نداره و حق زندگی داره ولی بهتره برای اینکه خودش ازدواج موفق‌تری داشته باشه با یکی باشه که شرایط خودش رو داره که بهتر همدیگرو درک کنن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

این چیزا کاملا سلیقه ایه. من خودم مجردم خوشم نمیاد با مردی که قبلا سابقه ازدواج داشته ازدواج کنم. بعضیا مشکلی ندارن. ولی اینکه اصرار دارن مطلقه نگید و بگید مجرد واقعا درک نمیکنم. 

حس میکنم چون خودشون مجرد موندن اکثرا حس میکنن شما حقشون خوردید باید برید با ی پیرمرد ۶۰ ساله شاه پری ...

من بیشتر هاستگارهام مجرد بودن

هر کسی هر جور دلش میخواد می‌تونه زندگی کنه

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

من خودم مطلقه ام ولی با پسر مجرد ازدواج نمیکنم چون بعد ها منت میکنه. دوستم مطلقه بود با ی پسر مجرد ک پیر پسر هم بود ازدواج کرد همونو میکوبید تو سرش ک من تورو جم کردم و الانم طلاق کرفته برا بار دوم