2777
2789
عنوان

پارتی بازی تا چقدر واقعا 💔😐

108 بازدید | 18 پست

یکی از دوستام باباش معاون بانکه بعد این دوستم بدون اینکه رشته ای مرتبط با بانک خونده باشه  رفته کارمند بانک شده 😐😐کارمند رسمی 

واقعا باورم نمیشه مگه نباید برای اینکه تو بانک استخدام شی مدرک داشته باشی ؟ مثلا مدرک حسابداری یا امور بانکی ؟؟ پس این دختره چجوری وقتی هیچی سرش در نمیاد رفته شده کارمند بانک ؟ 

خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارتی عزیزم 

آشنای ما مدرک از دانشگاه علمی کاربردی داره بدون هیچ آزمونی الان معلم آموزش و پرورش هست 

یه نفر دیگه هم با مدرک دیپلم استخدام آموزش و پرورش مربی ورزش هست 

به همین زیبایی🙂

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
دیگه پارای بازی و سهمیه بازی پدر کشورو در اورده

من فکر نمیکردم تا این حد پارتی بازی بشه اخه این هنوز دانشگاهم نرفته ۱۹ سالشه کنکور قبول نشد 

مگه کارمند بانک بودن همینجوری الکیه ؟ یعنی واقعا هیچ سوادی نمیخاد که این دختره همینجوری رفته شده کارمند بانک ؟ 

من دقت کردم زندگی و خوشبختی دست این بانکی ها هست.

کل پول ملت و وام ها دستشون هست تازشم چون تمام اقشار بشون به عنوان پارتی نیاز دارن براشون همه کار میکنن . مثلا رئیس فلان ارگان مهم میاد با فلان مسئول قسمت بانک ارتباط میگیره که یجا کارشو راه بندازه .بانکیه براش یه وام درست میکنه بعدش متقابلا از اون رئیس فلانجا باز یکار پارتی بازی ازش میخواد که جبران بشه

ما چند مورد تو فامیل و آشنا داشتیم بدون هیچی یعنی واقعا هیچیا رفتن کارمند شدن تو بانک یکیشونم الان ر ...

واقعا اعصابم از دیروز بهم ریخته وقتی اینو فهمیدم  این فامیل شما حداقل دانشگاه رفته این دختره تازه یک ساله دبیرستانو تموم کرده 

من فکر نمیکردم تا این حد پارتی بازی بشه اخه این هنوز دانشگاهم نرفته ۱۹ سالشه کنکور قبول نشد مگه کارم ...

ماهم یه فامیل داریم پسره گییییج هیچی سرش نمیشه باباش استخدام بانک کرده با فوق دیپلم 

همش پارتیه حق این و اونو میخورن پروار میشن 

ب ذهنت فشار نیار دنیای پوله دیگه متاسفانه

واقعا حق یسریا که درس خوندن مدرک گرفتن داره ضایع میشه 

من خاله خودم مدرک فوق لیسانس حسابداری داره بعد چند باره آزمون میده برا همین بانک قبول نمیشه 

من دقت کردم زندگی و خوشبختی دست این بانکی ها هست.کل پول ملت و وام ها دستشون هست تازشم چون تمام اقشار ...

ارع واقعا 

البته حقوقشون زیاد نیستا ولی مزایاشون خیلی بالاس