من یکی از فامیلامون متاهله و با تهدید و اصرار ازم عکس گرفته و اونوقت هم زنش فهمید و گفت دیگه پیام ندید به هم منم گوش کردم حالا بعد ماه ها پیام داده که عکساتو دارم منم فحش دادم و بلاکش کردم البته منم از اون عکس دارم حالا چکار کنم اگه عکسمو پخش کنه چی ب نظرتون بهش بگم پاک کردی یا نه یا بیخیال بشم ؟ حتی مامانم دیروز بهش پیام داده و گفته هرپیامی ک هست پاک کنید وگرنه به خانمت اطلاع میدم و گفته که حتی مدیونی اگه پیامها و شماره رو حذف نکنی
عزیزم کافیه یه ندا بدی به پلیس فتا رو این مسائل خیلی حساسن دهن طرفو پاره میکنن کاریش میکنن از زندگیش سیر بشه میتونی به مرده هم بگی که به پلیس فتا زنگ میزنی
الانم اینستا و این ور اون ور پر عکس شخصیه کی دیگه رو این مسائل حساسه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یه خانومی بود پسر فامیلشون با یه دختری دوست بود بعدش جدا شدن پسره عکسا دختره رو پخش کرد دختره شکایت کرد پلیس فتا گرفتش بقیش رو نگم دیگه خانواده فقط خون گریه نمیکردن هم سابقه شد براشون هم آبروشون رفت
نه بابا ازین ساده بودن زنا سو استفاده میکنن بهش حتما بگو که به فتا زنگ میزنی ببین چطور میرینه به خودش بیشتر اذیت کرد همینکار بکن بگو به اسم مجرد بودن اومده جلو و عکس گرفته و گفته قصد ازدواج داشته شیر بشو سرش وگرنه شیر میشه