2777
2789
مگه دست منه برم یقه کیو بگیرم

خب مگه داداشتون مراسمو گرفته خودش خواسته مختلط باشه دیگه پس موهات بدون تور و شال اینا باشه مشکلی ک نداره

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مگه داداشتون مراسمو گرفته خودش خواسته مختلط باشه دیگه پس موهات بدون تور و شال اینا باشه مشکلی ک ن ...

درک نمیکنی شرایط منو عروسی مختلطه  ولی باید پوشیده باشی  سمت کسیم نری حواستم باشه درست رفتار کنی تا همین جا شم من دارم تابو شکنی میکنم وضعیت عجیب غریبیه

اشتباهم این بود که اینجا پرسیدم

دیگه از این اشتباهات نکن 

عزیزم ۳۰۰ نفر گفتن نه یکی نگف بذار انتظار داری زن داداشت چیزی نگه و ناراحت نشه؟

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  

توربان بزن

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

ما رسم داریم داماد لباس ساده می پوشه بعد لباس دوماد ی دوستاش تنش می کنن کت شلوار بعد داییم از اول مراسم کراوات زده بود با پیراهن سفید عین دوماد فیلم بردارم نصف مراسمو از داییم فیلم گرفته جای دوماد  

نه تو می مانی ونه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی 
دیگه از این اشتباهات نکن عزیزم ۳۰۰ نفر گفتن نه یکی نگف بذار انتظار داری زن داداشت چیزی نگه و ناراحت ...

تصورشون واقعا برام عجیب بود لباس من یه مخمل پولکیه مدل ماهی کاملا سادست که میخوام یه تور کوتاه مرواریدی بندازم روش که مدل یقه پوشیده نشه همین

دیگه از این اشتباهات نکن عزیزم ۳۰۰ نفر گفتن نه یکی نگف بذار انتظار داری زن داداشت چیزی نگه و ناراحت ...

تا اخرین نظر هم اصرار ب حرف خودش داره ک اره اینجوریع 

عجبا حب اگ میخاستی نظرات  هزارنفرو گوش ندی دیگ چرا تاپیک زدی😶😑

تصورشون واقعا برام عجیب بود لباس من یه مخمل پولکیه مدل ماهی کاملا سادست که میخوام یه تور کوتاه مروار ...

هرجور راحتی 

تا اخرین نظر هم اصرار ب حرف خودش داره ک اره اینجوریع عجبا حب اگ میخاستی نظرات هزارنفرو گوش ندی دیگ ...

همون دارم میگم 

بعد من مشکلم اینه چرا وقتی به حجاب حساسیت دارن عروسی مختلطههعععه😭😂