2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو تصمیم خودت رو گرفتی ، پس دیگه نظر خواهیت چیه

دقیقا

هرچی میگی میگه ن نمیشه دوس ندارم با فرهنگ ما نمیخونه

فقط تور مشکی اوکیه از نظرش

ی نفر هم با نظرش موافق نبود باز اصرار داره

خب تو عروسی هم همینه دیگه احتمالا از دید بقیه مسخره باشه

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
دقیقاهرچی میگی میگه ن نمیشه دوس ندارم با فرهنگ ما نمیخونهفقط تور مشکی اوکیه از نظرشی نفر هم با نظرش ...

شما الان فقط عروس رو در نظر گرفتین و خیلی تعصبی دارین نظر میدین  بهتر نبود بگین مدل لباست چیه یا اینجوریش کن اونجوریش کن تا بیشتر به مجلسی نزدیک شه؟ فقط گفتین بهت میگن عقده ای 

شما الان فقط عروس رو در نظر گرفتین و خیلی تعصبی دارین نظر میدین بهتر نبود بگین مدل لباست چیه یا این ...

من گفتم عقده ای؟ فک کنم اشتباه ریپلای کردی 

اتفاقا اصلا هم عروس رو در نظر نگرفتم چون گفتی لباسم مشکیه پس ربطی ب عروس نداره

کاملا نظری ک دادم مربوط ب خودت بود

نمیخواسنم اینو بگم ولی تور سیاه رو معمولا تو مجالس عزا میندازن رو سر و اصلا برای عروسی جالب نیس مخصوصا برای صاحب مجلس والا من اولین باره میشنوم یکی عروسی داداشش بخواد تور سیاه بکشه سرش هرچقدم مرواریدی و قشنگ باشه

توربان دیدیم بذارن رو شینیون ک خیلی هم شیکه یا کاپ کلاه ولی این مدلیشو ندیده بودیم

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
اینکارو نکن چون بهت میگن عقده ای

دقیقا

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور