2777
2789
عنوان

یه سوال دورنگراها جواب بدین که درک میکنین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوش به حالت من نمیدونم چی کار کنم

امام علی میگن" از کاری که وحشت دارید خود را در میان آن قرار دهید" بذارید بره جلو ده روز دیگه مهمونی تموم شده 

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
ناراحت نمیشن ؟حوصله دارم اما جمع بیشتر از دو سه نفر استرس میگیرم

خب بگو سرزده زنگ زدن که میان از شهر دیگه ایه اومدن چند روزی هستن اینجا 

یا ساده تر بگو ویروس جدید گرفتم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
وای 😬فکر میکنم طپش میگیرم

حتما بامشاور صحبت کن شمابه کمک احتیاج داری

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
باید برم ولی تا دوشنبه چی کار کنم چه بهونه ای بیارم

بنظرم برو

چرا نری؟

تو یوتیوب سرچ کن راه های کنترل استرس و از راهکارهاشون استفاده کن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
ناراحت نمیشن ؟حوصله دارم اما جمع بیشتر از دو سه نفر استرس میگیرم

قبل مهمونی قرص پرانول ۱۰ بخور 

خیلی ریلکست میکنه، ارومت میکنه 

ازدواج کردی ، باید روابطت گسترده بشه، نمیشه که همش نری نری، باید خودتو مدیریت کنی، قبلش به خودت گوشزد کن درباره چیا حرف بزنی، نظر بدی، از اینکه کنسل کنی همه رو تحربه دار نمیشیا

قبل مهمونی قرص پرانول ۱۰ بخور خیلی ریلکست میکنه، ارومت میکنه ازدواج کردی ، باید روابطت گسترده بشه، ن ...

اخه زیاد حرف نزنم فکر نکنن خودمو میگیرم بالای سه نفر تو یه جا دست و پام گم میکنم

ربطی به درونگرا بودن نداره چون منم درونگرام اینجور جاها رو میرم ولی خیلی سخت با کسی ارتباط میگیرم مگه اینکه به دلم بشینه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد