2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید لطفا

158 بازدید | 21 پست

من الان یازدهم تجربیم این اساتید رو هم برا سال بعد میخوام با همه این اساتید ارتباط گرفتم کتاب هم نمیخونم
استاد دیگه معرفی نکنید فحش میدم و اینکه نگید با این همه کلاس نمیشه تست زد
زیست /میخوام فرهمند نیا بگیرم
شیمی / بین فراهانی هادیان فرد بازرگانی موندم
فراهانی کامل باهاش میفهمم و لی سطح پایینه
هادیان فرد مسائلش عالیه ولی مفاهیمش ضعیف کار کرده و حفظیات هم که هیچه
بازرگان هم خوبه ولی تایم کلاساش زیاده
فیزیک /میخوام قضاتی بگیرم ولی میگن قضاتی خوب نیست یحیوی هم داشتم میتونم باهاش نشر الگو بزنم ولی نردبام نه
ریاضی/ میخوام اریان حیدری بگیرم چون هم تکلیفش اجباریه هم سوال سطح بالا کار میکنه کرمی هم خوبه ولی سطح پایینه
زمین / میخوام با همدانی بگیرم همایش رو با چلاجور
درصدتون با این اساتید چند درصده و میتونید کتاب سخت مث نردبام بزنید یا نه 

عزیزم به عنوان مشاور میگم خدمتتون

اولا با استاد"خوبی" که خودت ارتباط بیشتری میگیری و بهتر میفهمی ادامه بده

ثانیا اریان حیدری مناسب نیست❤️ بله اگاهی زیادی دارن

اما فرمول های زیاد میگن ،چیز هایی که تو جزوه و کتاب خودشون به راحتی می‌تونی سوالات رو حل کنی یهو سرجلسه کنکور میبینی که کاش...

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏
عزیزم به عنوان مشاور میگم خدمتتوناولا با استاد"خوبی" که خودت ارتباط بیشتری میگیری و بهتر میفهمی ادام ...

با همه این اساتید ارتباط گرفتم
میدونم که ممکنه یادم بره ولی خوب خوبیش اینکه هم تکلیفش اجباریه و هم از روی هرکوله هم سوالات سط بالا حل میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با همه این اساتید ارتباط گرفتم میدونم که ممکنه یادم بره ولی خوب خوبیش اینکه هم تکلیفش اجباریه و هم ا ...

هرکول کتاب خودشونه عزیزم❤️من هم میتونم سوالاتی حل کنم با بالاترین سطح که شما بتونید باهمون فرمول های خودم جواب بدید ... اما هدف چیز دیگه ایه

هر جور صلاح میبینید عزیزم

کسی بخواد راهنماییت کنه فحش میدی؟😐

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
هرکول کتاب خودشونه عزیزم❤️من هم میتونم سوالاتی حل کنم با بالاترین سطح که شما بتونید باهمون فرمول های ...

پس اینهمهه مارنامه که میزاره چیه
بخدا من نمیدونم که دارم میپرسم

کسی بخواد راهنماییت کنه فحش میدی؟😐

ببین برا این گفتم فحش میدم که استاد دیگه معرفی نکید
بخدا 5 ماه تمومعع دارم نمونع تدریس میبینم تحلیل استادارو میخخونم ببینم کدوم بهتره و فقط اینها رو تونستم انتخاب کنم بازم ببخشید 

پس اینهمهه مارنامه که میزاره چیه بخدا من نمیدونم که دارم میپرسم

منه مشاور خیلی از دانش اموزانم تو این ۵سال خودشون درس خون و قوی بودن و درکنار من رتبه های تاپ گرفتن..

اصلیت کار خوب،به بالاکشیدن سطح صفر و ادم ضعیفه

واگرنه ادم درس خون با پایه خوب خودش هم خودشو میکشونه بالا...

مناسب پایه صفر و ضعیف نیستن..مناسب کسی هستن که ریاضی رو بلده مسلطه خودش میتونه ۴۰درصد سوالاتو با اعتماد بنفس حل کنه برای ارتقاعش به ۶۰ حالااز اینم کمک میگیره

صرفا تبلیغات و مارکتینگشون خوبه

شما میتونی یه مبحث مشترک مثلا تابع

از ایشون

و فرضا کرمی

ببیینی و متوجه شی باکدوم بیشتر یاد میگیری

و میتونی سوالات کنکور یا قلم چی/ جزوه و کتاب های خودشون نه!!! جواب بدی

ببین برا این گفتم فحش میدم که استاد دیگه معرفی نکید بخدا 5 ماه تمومعع دارم نمونع تدریس میبینم تحلیل ...

عزیزم😂 درکت میکنم دوران سخته

فرهمندنیا که خیلی خوبه

تو شیمی هم هادیان فردو اگه بری جلو حفظیات راحتن خودت هم میتونی بخونی

واسه ریاضی مهدی عزیزی رو نگا کردی؟ من ریاضیو به زور ۲۰ درصد میزدم امسال کلاسای اونو ثبت نام کردم رسیده به ۴۰ درصد تازه الانا قطعا رفته رفته میره بالاتر واقعا باهاش یاد میگیرم همه چیو

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
پس ینی بنطرتون کرمی بهتره

بنظر من تدریس بهتری دارن..اما بازهم همه چیز برمیگرده به خودتون

همین الان تایم بذار تو نت و تلگرام هست یه پارت های کوچیکی از جفتشون ببین

بنظر من تدریس بهتری دارن..اما بازهم همه چیز برمیگرده به خودتونهمین الان تایم بذار تو نت و تلگرام هست ...

یازدهم رو باهاش کلاس دارم و درصدم اومده رو 40 50 درصد
ولی گفتم شاید با اریان برم بالا 60 70 

عزیزم😂 درکت میکنم دوران سختهفرهمندنیا که خیلی خوبهتو شیمی هم هادیان فردو اگه بری جلو حفظیات راحتن خ ...

والا هادیان فرد رو که بنظرم نه
فراهانی رو احتمال خیلی زیاد میگیرم و چون تا بهمن تموم میشه بعد از اون کمربند مشکی هادیان فرد رو میگیرم
عزیزی رو نمیدونم چرا تا دیدمش بدم ازش میاد تدریسشم دوس نداشتم