2777
2789

گاهی ادم ب ی جایی میرسه ک هچ راهی براش وجود نداره انگار .همه چی بن بست میرسه .. از این درموندگیا خستم ...و بالاخره هر چی باشه اجنه بیشتر از ما ب عالم غیب اگاهن ..و جن مسلمان هم ک ب خاد ب ادم کمک کنه هس ..و شنیدم ک اطراف ما زندگی میکنن و ی جا خوندم هر ادمی ی جن قرین خودش داره .البته درباره صحتش اطلاع ندارم ...کسی

چن ماه دنبالشم یه بلاگری بود که پیج دختر عمشو معرفی کرد گفت خیلی کارش خوبه چون بلاگر معروفی بود کورد هم بود رفتم پیش دختر عمش ۸۰۰ بهش دادم گفت برات احضار کردم گفت طول میکشه یه ماه دیگه میاد منم گفتم مگه رفته سفر گفت نگران نباش میاد حسم میگفت دوروغه حسمم حقیقت داشت دلمم نمیاد نفرین کنم حتی بهشم نگفتم پولمو پس بده چون می دونستم نمیده 

دعا نویسی گفت احضار خطر ناکه ولی من نمی خوام خانوادم صدمه ببینن نمی دونم الان شما فکر می کنین من دیوونه شدم اما ن من فقط حالم بده مجبورم نمی دونم باید چکار کنم 

گزارش نزنین چون چن تا کاربری هام تعلیق شدن این جا اومدیم درد و دل کنیم راهنمایی بگیریم ن تا حرفی می زنیم تعلیق می شیم 

شاید واسه شماها مسخره باشه ولی من کاملا جدیم لطفا مسخره نکنین

چشام #میدید!  اما قلبم باور #نمیکرد:)

امثال تورو ک میبینم واقعا وسوسه مبشم کلاهب.ردار شم :/

سر سال بارمو بستم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه مسخره می کنم نه قضاوت

ولی از همونجا که یه بلاگر تبلیغشو کرده باید شک می کردی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

عزیزم چرا به خدا متوسل نمیشی مخصوصا حضرت فاطمه

منم اعتقادتم خیلی ضعیفه ولی توسل به حضرت فاطمه خودمعجزه ست. 

نمیتونه اون پول رو بخوره مطمئنم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

اجنه هیچی فراتر از چیزی که ما میدونیم نمیدونن

آگاهیشون راهگشای انسان نیست! اینو مطمئن باش! جن هستن، خدا که نیستن!

اصلا دنبال احضار نرو. زندگیت داغون میشه. دیونه میشی

احضار آسونه! ولی وقتی بیان می مونن و برگشتنشون کار هر کسی نیست و خیلی سخته و اکثرا بلد نیستن

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

بله حقیقت داره جن ملائکه موجودات ماورایی هستن که انسان حتی میتونه بهشون دسترسی داشته باشه ...اما نه به این شکل که کسی کاسبی راه بندازه با۸۰۰ هزار جن و روح و ملائکه تسخیر کنه...این کارها مستلزم سال ها ریاضت و عبادات و پاکسازی روح هس 

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

حالا اون جنه چرا باید بیاد و کمکت کنه!

بعد عزیزم ب همون نسبتی که ما از ورود به دنیای اونا منع شدیم اونام همینطور منع شدن

جن مسلمان نمیاد قانون خدا رو زیر پا بزاره و خوبی کنه

هر چی احضار شه جن خوب نیس اوایل شایر خوب باشه بعدا بدبختت میکنه

سمت این کارا نرو

بعدم دقت کنی اکثرا راه های احضار رو دارن ولی راه حل برای دفع جن ندارن

دستی دستی خودت رو بدبخت نکن 

عزیزم اول بگم ارتباط گرفتن با این موجودات حرامه. حالا چه مسلمانش چه کافرش.

بعد هم این کار ،کار هر کسی نیست و از پسش بر نمیان. خدات روشکر کن که به کسی که مراجعه کردی ک ل ا ه بردار بوده. میدونی چه بلایی سر خودت و زندگیت میاوردی؟؟؟؟ آخرش یا آرزوی مرگ میکردی یا دیوانه میشدی.