2777
2789

اینجا خیلی میخوندم همه کرونا گرفتن تعجب میکردم که همه هم واکسن زده هستن اکثرا. توی کل جامعه هم که همه اکثرا از تابستون تا حالا درگیرن. خوب حالا بگید تاثیر اون واکسنها که زدین چی بود؟ اون موقع یادم میاد اینجا نظر میذاشتم من واکسن نزدم همه میگفتن قربتی دهاتی فاجاری و از این حرفها که بعدا هم البته پشیمون شدن و همونا رو وقتی از تگ پیدا کردم باشون حرف زدم عذرخواهی کردن ازم

حالا من واکسن نزده که هفته پیش گرفتم موقع مراقبت از دو خانواده فامیل هیچی. غصه شم نمیخورم دلمم نمیسوزه چون واکسن نزدم. شماهای واکسن زده واقعا حرص نمی خورین این همه بری واکسن بزنی عواقبشم بیاد توی بدنت بعد بازم بگیری این ویروسو؟

هر کی این پستو میخونه با اینکه ویروس سختیه واقعا به نوبه خودش ولی تو رو خدا استرس نگیره. بالاخره همه خوب میشن. من دوست ندارم با پستم کسی رو استرسی کنم که نگرفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی از وقتی واکس عن زدم بدن درد و استخوان درد و ضعف و بیحیالی یقه هممونو گرفته خیلیا هم سکته و تومور مغزی گرفتن هرکی نزد خوب کرد

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

نمیدونم والا 

من دو دوز زدم ولی یه سری منابع میگن اشتباه کردیم واکسن زدیم یه سری هم میگن همین واکسن ریشه کن کرد

نمیدونم چی درسته چی غلط

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

عزیزم واکسن رو نمیزنن که نگیرن میزنن که اگر گرفتن بدن یکبار باضعیف شده  این بیماری مبارزه کرده باشه اونو بشناسه و انتی بادی ترشح کنه اینجوری میگیری ولی دیگه کشنده نیست . مثلا بچه ها واکسن سرخک هم میزنن ولی بازم گاهی سرخک میگیرن ولی دیگه حاد نیست . واکسن کرونا هم جلوی کشته شدن مردم رو گرفت . زمان کرونای دلتا روزانه ۴۰۰ تا ۷۰۰ نفر می مردن . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
حالا یه چیز جالب بگم من این چه سالی که واکسن زدم حتی سرما خوردگی هم نگرفتم ولی سخت چیزی یادم میمونه

خب بهتره آدم سرما بخوره حتی بمیره ولی حافظه اش ضعیف نشه. اما مهم نیست عزیزم بدنتون هم بعد واکسن خودشو بازسازی میکنه به هر حال کاریه که شده. واکسن زدی نگران نباش. اما من نزدم از همون اول