2777
2789

بچها چطور بفهمم خارج رحمیه یانه ۴هفته هستم دکتر گفت سونو واژینال نمیکنم خونریزی میکنی برو ۷ هفته بیا

بتام خوب نرفته بالا بعد ۴۸ساعت 

اقایون درخواست دوستی ندن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا باید خارج از-رحمی بشه؟!دکترتو عوض کن.سونو واژینال تو هفته ۴ هیچ عوارضی نداره

اخه بتام رشدش مناسب نبود اینم بگم دوتا ازمایشگاه مختلف دادم دکتر احمق گفت فرقی نمیکنه

از ۱۵۰۰ شد ۲۱۸۰

اقایون درخواست دوستی ندن  

خب صبر کن تا ۷ هفته

خودتو سیخ نزن اسیب نزنی به جنین

صبر داشته باش 

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

اخه بتام رشدش مناسب نبود اینم بگم دوتا ازمایشگاه مختلف دادم دکتر احمق گفت فرقی نمیکنهاز ۱۵۰۰ شد ۲۱۸۰

دکترتو عوض کن . قبل این ک دیر بشه

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

انقد گفتن بی علامته خارج رحمی وبتام هم مشکوک بود ترس افتاده به جونم

نترس اون نطفه خیلی ریزه فعلا نمیتونه لوله بترکونه بتاتم که بالا رفته بمون دو هفته دیگه سونو بده حتما خودشو نشون میده

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلی تعریف کردن مثلاچرا؟چون گفته خونریزی میکنی؟

دکتری که بگه با سونو واژینال خونریزی میکنی دکتراش احتمالا خریده ،شما درد لکه بینی ،ازمایش بتای مشکوک داشته باشید حتما باید سونو واژینال بدین ،ولی اینکه داخل دوتا آزمایشگاه بتا دادیم فکر نکنم خارج رحمی باشه