2777
2789

خيلي نگران شدم كه خارج رحمي نباشه خفيف تير ميكشه دو سه روزه كم كم اينجوري ميشه بعد خوب ميشه سه شب قبل خيلي پياده روي كردم روي دستمال يم لك كوچولو ديدم كه ديگه تكرار نشد 

علام خارج رحميه چيه 

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باید فقط بری سونو علائم بارزش وقتی دیگه خیلی دیره خودشو نشون میده

آخه الآن تو سونو ديده نميشه زوده من طبق اخرين پريودم ٥ هفته و ٥ روزمه دفعه قبلي توي شش هفته حتي ساك بارداري رو نديد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه الآن تو سونو ديده نميشه زوده من طبق اخرين پريودم ٥ هفته و ٥ روزمه دفعه قبلي توي شش هفته حتي ساك ...

خب دیگه وقتی تو سونو دیده نمیشه یعنی اونقدری بزرگ نیست که علائم اصلی رو که درد شکم و درد کتف و اینا هست بفهمی 

ولی اینکه تو شش هفته هم ساک رو ندیده  یعنی دستگاه ضعيف بوده جایی ک سونو میدی رو تغییر بده 

شما الان دو روز دیگه شش هفته ات تموم میشه میری تو هفت

من ۵ هفته و ۲ روز سونو واژینال رفتم ساک و کیسه زرده داخل رحم معلوم شد

من لك بيني داشتم دفعه قبل كه توي شش هفته إز رو شكم ديده نشد بعد واژينال انجام داد كه گفت در حال سقطه صبحش هم سقط شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه الآن تو سونو ديده نميشه زوده من طبق اخرين پريودم ٥ هفته و ٥ روزمه دفعه قبلي توي شش هفته حتي ساك ...

به هفته ربط نداره

به بتا ربط داره

تو بتا ۱۵۰۰ سونو واژینال نشون میده

بتا ۳۵۰۰ بهتر و واضح تره

خب دیگه وقتی تو سونو دیده نمیشه یعنی اونقدری بزرگ نیست که علائم اصلی رو که درد شکم و درد کتف و اینا ...

به نظرت كي برم برأي سونو من ميخواستم اگه مشكلي نباشه ٨ هفته برم كه قلبش هم تشكيل شده باشه ولي استرس خارج رحمي دارم علايمي ندارم جز همين كه روزي يكي دوبار سمت چپم درد خفيف ميگيره بعد خوب ميشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظرت كي برم برأي سونو من ميخواستم اگه مشكلي نباشه ٨ هفته برم كه قلبش هم تشكيل شده باشه ولي استرس ...

عزیزم ب نظرم همون هشت هفته برو 

استرس هم نداشته باش 

اون دردها با این میزانی ک میگی طبیعیه 

من چهارتا بارداری داشتم این دردها رو داشتم اما هیچ کدوم خارج رحمی نبوده درسته همشون سقط شدن اما شکر خدا خارج رحمی نبوده فقط خونسرد باش زندگی عادی ت رو بکن

عزیزم ب نظرم همون هشت هفته برو استرس هم نداشته باش اون دردها با این میزانی ک میگی طبیعیه من چهارتا ب ...

ممنونم عزيزم ان شاءالله شما هم أين بار براتون بمونه منم پارسال اولين بارداريم سقط شد الأن دوميه يادمه سر اولي هم زير دلم درد داشت بيشتر از الان اون موقع استرس نداشتم اماً الآن نميدونم چون استرس گرفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم عزيزم ان شاءالله شما هم أين بار براتون بمونه منم پارسال اولين بارداريم سقط شد الأن دوميه يادم ...

ان شالله برای شما هم همینطور

حق داری کسی ک سقط رو تجربه میکنه طبیعیه برای دفعات بعد استرس داشته باشه اما باید مدیریت کرد چون ب هر چی فکر کنیم بهمون نزدیک میشه