2777
2789
عنوان

با برادر شوهر انگل چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 31 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بااون کاری نمیتونی بکنی باشوهرت بکنپولاشو خرج کن

به من نمیده فقط در حد خرجای شخصی م میده ، جاریم خیلی زن با سیاست و‌مارموزی هست ،دلم میخاد زنگ بزنم بهش بگم ولمون‌کنید گشنه ها

اگر اونا مراقبت میکنن

شوهر شما هم باید پول بده

اینچیزا رو قبل ازدواج اگر میدونستی الان حق اعتراص نداری

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

اگه برای تو کم نمی‌ذاره بخیل نباش .

تو زندگی اینجوری نیست که همش سلامتی داشته باشید و پول داشته باشید .

یهو ورق بر میگرده .مواظب باش .

من الان از خدامه شوهرم سلامتیش اوکی باشه و به خونوادش کمک کنه .خداروشکر مریضیش بد بد نیست درمان داره اما من خیلی نکرانم

مادرشوهرم خرجیم نداره من تاحالا ندیدم یه چیز درست بپوشه یچیز درست بخوره بعدم‌خرجی ننشو بده خوده مرد ...

میگم مادرش رو از زیر دست اون بکشید خرج خودش رو بدین فقط، خرج چند‌نفر با یه نفر خیلی فرق میکنه حق داری ناراحت بشی

بگو با سه تا بچه چجوری خرجی درمیاره بزار بره سر کار برای مادرت پرستار میگیریم 

همسرت باید به مادرش پول بده 

برادرش این وسط سو استفاده میکنه 

میدونم سخته ولی چاره اش اینه به شوهرت بکی به برادرش پول نده عوضش مادرشوهرت رو بیار پیش خودت ، اینجوری اون بنده خدا هم غذا و پوشاک مناسب میگیره نه اینکه همش رو برادرشوهر بی عارت به رگ بزنه .شما هم چند برابر از شوهرت پول میگیری تا برای مادرشوهرت هم خرید کنی .

اگر  نه دیگه چیزی نگو ، فقط از همسرت بیشتر پول بگیر چون به گفته شما حداقل ماهی۴۰ میلیون میده برادرش.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
مادرشوهرم خرجیم نداره من تاحالا ندیدم یه چیز درست بپوشه یچیز درست بخوره بعدم‌خرجی ننشو بده خوده مرد ...

مادرشوهرت رو بیار پیش خودت .... اینجوری دیگه نباید خرج یه زن و شوهر و ۳ تا بچه رو بدین دیگه

خودتو جلو شوهرت خراب نکن

شما تویه دله جاریت نیستی 

خدا میدونه اون چی میکشه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
همسرت باید به مادرش پول بده برادرش این وسط سو استفاده میکنه میدونم سخته ولی چاره اش اینه به شوهرت بک ...

بچها اینو خیلیاتون گفتید که مادرشوهرتو بیار ، ولی مادرشوهرم نمیاد چون ما یه شهر خیلی دوریم و مادرشوهرم شهرستانه میگه من تهران نمیام اصلا خودش نمیاد وگرنه من ازخدامه بیاد پیش من اینجوری حدااقل خرج یه نفر گردنمه