2777
2789
عنوان

خانومابیاین با ی دختر دیدمش حالم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 30 پست
آخه عزیزم از وسط شروع کردی لااقل کوتاه میگفتی شکل رابطه چجوری بوده عمیق دوست**پسر بوده یا نامزد یا ش ...

دوس پسرم بود دیگه چندسال باهمیم 

اینجوری نبود بگم من‌پیگیریش بودم ی روژ قبلش زنگم زد کلیییییی حرفای قشنگ زد بعد من کلاس داشتم گفتم بعد بهت زنگ میزنم 

فردا غروبش ‌پیام داد نمیای بیرون ببینمت حرف بزنیم 

منم بیرون بودم هی میخواستم بهش پیام بدم یچیزی پیش میومد نمیشد پیام بدم 

تا سر یچهار راه دیدمش 

اگ میدونی خواهرش نیست بلاکش کن دیگ بدرد نمیخوره از دسته خیانت کارا هست

من ک نگفتم بدرد مبخوره فقط میخوام این فکرا نیاد تو ذهنم خوشم نمیاد از نشخوار فکری نمیزاره به کارام برسم تمرکزم رفتهههه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گریه کن فقط گریه تااروم بشی و دوران سوگ بگذرونی حتما برو مشاوره تمرین بهت میده

هوووف گریمم‌نمیاد اعصابم خورد میشه با خودم میگم گریه که نمیکنی این حرفا چیه هی میگی تو ذهنت 

انگار روبروم نشسته دارم باهاش حرف میزنم یهو به خودم میام کلی ناراحت میشم 

دوس پسرم بود دیگه چندسال باهمیم اینجوری نبود بگم من‌پیگیریش بودم ی روژ قبلش زنگم زد کلیییییی حرفای ق ...

ای واایی خااک عالمم عزیزم شما کاملا بهش متعهد بودی که اینطور حالت بد شده بعدم کم کاری نکرده خاک برسر واقعا زبون آدم قاصر میمونه آلام مغزم هنگ کرده اگر رابطه عمیقه شاید از طرف شما فقط عمیق بوده گلم و اینکه مشخص شده که ایشون کی هست فقط واسه تفریحش و سرگرمیش میره تو رابطه امیدوارم دلت نشکنه گلم از صحبتام من خودم تجربه کردم اما شما باید یه دکتر روانپزشک مراجعه کنی فعلا داروهای دوز پایین بخوری تا این اتفاق رو هضم کنی بعدا پیش مشاور و روانشناس برین یا اینکه کم کم بطور طبیعی فراموشش میکنین ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
ای واایی خااک عالمم عزیزم شما کاملا بهش متعهد بودی که اینطور حالت بد شده بعدم کم کاری نکرده خاک برسر ...

من خودم انقد تو این زندگی بلا سرم اومده که میدونم دوربرم چخبره 

فقط رفتاراش یادم میاد بهم میریزم 

انقد ادعاااا داشت که آدم باید با ی نفر باشه 

نمیخوام تعریف خودمم کنم چندبار تو همون قسمتی مه مار میکنه رفته بودم دوستاش بهش گفته بودن این دختره کیه میاد اینجا چقدر خوشکله 

بمن میگفت شیشه  هاتو نکش پایین 

انگار دلش نمیخواست کسی دیگه منو داشته باشه خودشم نمیتونست با ی نفر باشه چی بگم والا 

حتی با اون دختره هم دیدمش پیام داد کفت خواهرمه منم به فحش بستمش 

ولی خب هی فکر میاد تو ذهنم 

من ک نگفتم بدرد مبخوره فقط میخوام این فکرا نیاد تو ذهنم خوشم نمیاد از نشخوار فکری نمیزاره به کارام ب ...

خوب عزیزم عادیه دیگ یه مدت باهاش بودی بهش عادت کردی برو سینما تفریح بگرد خوش باش کم کم از ذهنت محو میشه یه مدت طول میکشه تا تو ذهنت پاک بشه به این فکر کن خدادوستت داشته که شخصیتشو رو کرده برات بعضیا ازدواج میکنن شوهره ذاتش اینجوریه به خاطر طلاق و بچه مجبورن تحمل کنن زندگی باچنین آدم مزخرفی

من خودم انقد تو این زندگی بلا سرم اومده که میدونم دوربرم چخبره فقط رفتاراش یادم میاد بهم میریزم انقد ...

همین ادمایی که منم منم میکنم زیاد گیر میدهن خودشون همه کاره هستن یادت باشه

خوب عزیزم عادیه دیگ یه مدت باهاش بودی بهش عادت کردی برو سینما تفریح بگرد خوش باش کم کم از ذهنت محو م ...

بخدا همشو‌ میدونم اونشب دوستام پیشم بودن انقد  گفتم خدایا شکرت دستش رو شد 

الانم از این فکرای‌ که میاد تو ذهنم خستم وگرنه اونی که باخت داده من نیستم 

من خودم انقد تو این زندگی بلا سرم اومده که میدونم دوربرم چخبره فقط رفتاراش یادم میاد بهم میریزم انقد ...

عزیزمم بخاطر همینه که میگن انسانیت به ادعا نیست به شرف و وجدان و عملکردهای آدمه و اینکه دروغگو بوده دیگه واضحه و اینکه از این بیمارای روانی هست که میگه تو طرف مقابلم با کسی نباش من با صد نفر دختر باشم اما با تو هم باشم اما تو نباید ناراحت بشی و تعصبی و کلا ایشون کل خط قرمز های یک رابطه رو شکسته و رد شده ایشون معذرت میخوام اصلا جزو دسته آدمیزاد حساب نمیشه خدا لعنتش کنه گلمم‌..شما بفکر خودت باش اما این سوگواری ها طبیعی برای همه بعد شکست دل میاد از شش ماه تا دو سه سال طول میکشه...

عزیزمم بخاطر همینه که میگن انسانیت به ادعا نیست به شرف و وجدان و عملکردهای آدمه و اینکه دروغگو بوده ...

فداتشم عزیزم که انقد مهربون پاسخ دادی ممنونم 

وقت سوگواری ندارم متاسفانه 🥹 

دعا کنید ذهنم آروم بشه ممنونم 

فداتشم عزیزم که انقد مهربون پاسخ دادی ممنونم وقت سوگواری ندارم متاسفانه 🥹 دعا کنید ذهنم آروم بشه مم ...

دورتون بگردم عزیزم ما باید انسان باشیم به همدیگه تو شرایط ساختمون کمک و راهنمایی و مشاوره بدیم خواهشمندم کاری نکردم که فداتشممم ...فقط یه چیزی رو یاد داشته باشین اینم میگذره و اینکه بطور فیزیکی و واقعی قرار نیست شما کاری انجام بدین برای سوگواری عزیزم مغز خودش انجام میده بعد دو سه سال اصلا یادتون نمیاد ببخشید اون مرتیکه کثااافت کی بود ...