2777
2789
من تا شب قبل عروسی مشغول دعوا با کابینت ساز بودم تا التن ک باردارمطرف دزده حرف حالیش نمیشهرفتیم شکای ...

خب پس شکایتم کردین

الان چون تعهد داده باید انجام بده. تا بچه به دنیا نیومده بازم برید پیگیری کنید. مامور و کارشناس بیارین که خونه رو ببینن.

ما که خندان می‌رویم🧸☕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون کابینت کار ول کرده رفته با شوهرت قهر کنی؟

خب اونم گناه داره کلی پول داده به کابینت ساز اما تا ابد که نمیشه اینجوری بمونه بالاخره باید درست بشه ولی قهر و رفتن به خونه ی بابا کار دستی نیست

ممنون عزیزمخواهرشوهرام هستنمامانم هستولی دوست داشتم بچم وقتی دنیا میاد این وضعیت خونه نباشه

نه ماه وقت داری عزیزدلم 

جای غصه خوردن خیلی شیک به همسرت بگو یا خودش درست کنه یا کابینت ساز بیاره 

قهر واسه آدمای نابالغ هست ، نه یه مامانِ قوی 

زود تموم میشه نگران نباش

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من تا شب قبل عروسی مشغول دعوا با کابینت ساز بودم تا التن ک باردارمطرف دزده حرف حالیش نمیشهرفتیم شکای ...

خیلییی بده اصلا دقیقا این اتفاق برای منم قبل عروسی افتاد ولی تا عروسی جمعش کردن اینا خونشون کامل کابینت ساز  بیخیال من ن جهازم اوردم ن برلی خرید جهاز رفتم گفتم خونم اماده شد مستقیم بیارم خونه مادرم جا نداره کلا ی استرس شدید داشتیما فکر کن دو هفته قبل عروسی تازه جهاز خرید میرفتم و سفارش میدادم ینی تا شب شبها من خرید بودم

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀