2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آقا هستم

بستگی به قدرت   روحی وجسمیه   اقا   داره 

درضمن قبل از ازدواج   باید با همسرتون   در این باره  صحبت کنید

شاید  با این برنامه ها    وقت کمتری   بتونید بهش اختصاص بدید  

بعدآ   اعتراض نکنه  

یه ازدواج  خوب     باعث   پیشرفت   زندگی    وارتقاطع   روحی 

وکامل شدن   یکدیگه میشه

باعث پیشرفت در کار و.... شد؟

برای ما خیلی زیاد 

البته قبلش هم آدمای خنثی یا تنبلی نبودیم . هردو قبل ازدواج جایگاه اجتماعی و شغلی و البته پس انداز خوبی داشتیم . اما بعد ازدواج هدفمندتر شدیم . جای یه نفر ، دو نفر برای یه زندگی تلاش میکنیم . عشق و حمایت کامل و اعتماد به شریک زندگی ، البته دو طرفه ، میتونه بهتون انگیزه ی فوق العاده بده 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ولی حالا کلماتم برعکس کنید ولی بازم بستگی ب فرهنگ طرف داره این ک پیشرفت در چی ببینید اگه کاری باشه از خداشه پیشزفت کنید ب درامد بالا تر بزسید

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
انشالله همین روند ادامه دار باشه

آمین 🙏

امیدوارم بخت و اقبال درستی سرراهتون بیاد و از عشق همسر سیراب شید 🙏

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

پیشرفت در بیزینس شخصی جایگاه اجتماعی

ببینید ینی جایگاه اجتماعی بستگی ب طرز فکرش داره بعضیا حساسن رو روابط اینا از قبل باید شرایططو بگی تعهد بگیری ازش ک بعدا سنگ نندازه

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

بستگی ب طرفت و خودت داره

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️