2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😏😏

اینطوری نگاه نکن.همه دخترای مجرد فک میکنن که با ازدواج میتونن خوشبخت بشن.میتونن شاد باشند.میتونن اعتماد به نفس داشته باشند.

تموم تاپیکات در این مورده.

چرا نباید یه دختر مجرد بدون ازدواج این ویژگی هارو داشته باشه

اینجا رو ببین تو ساعت و دقیقه و ثانیه چند تا پست از اختلافات و طلاق و فحش و مادرشوهر و خواهر شوهر و .....

بله کتمان نمیکنم ازدواج خوبه.

ولی با آدم درست .

ازدواج نکردن خیلی خیلی خیلی بهتره از با آدم اشتباه زندگی کردنه

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

انشاالله که تمام جوانان سرزمینم عاقبت بخیر بشن  با کسی ازدواج کن که در نبودنت واست اشک بریزه با کسی ازدواج کن که هر روز دستهاتو ببوسه با کسی ازدواج کن که هر دقیقه بهانتو بگیره با کسی ازدواج کن واست وقت بزاره با کسی ازدواج کن که از دل جون گوش بده به حرفهات  با کسی ازدواج کن که وقتی کنارش هستی سراغ گوشی نره  برات بهترین ها آرزومندم 🌷🥀

جنوبی ام =گذاشته ام بهم درس داد که هیچ کسی شبیه حرفهاش نیست 🌷💔

جمع کن خودت رو.

برو باشگاه 

باشگاه اعتماد به نفس بهت میده.تموم انرژیت رو صرف ورزش و وجود خودت کن.

اینقدر خود زنی هم نکن.

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

اسی

شبا برو مسجد 

بعد برو عضو بسیج شو 

اونجا کلی خانوم هستن که واسطه‌ ان‌ و معرفی ازدواج 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

اسی‌ هییت و روضه ام جواب میده ولی مورد داشتیم تو مسجد یه پسره دکتر از یه دختره خوشش اومده پسره اصلا مسجدی نبود 

فقط دختر ارو دیده بود محرم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌