2777
2789

ان ار ای سالم بوده ولی بذنم هرروز یه علامت میده بیرون حالا یه چشمم تار شده و با حرکت چشم دردناک متخصص چشم رفتم گفت عصب بیناییت متورم نشده ولی پس مورمور دست و پا گرفتگی عضلات تاری چشم این علایم که میبینم هرروز داره میاد تو بذنم میگم نکنه تشخیص ندادن

منم یه مدت سرگیجه همراه با گزگز دست و پا داشتم الان سرگیجه ام خوب شده ولی سرکار گاهی پام خواب میره. همش هم کارم نشسته است. ام آر آی هم خوب بود... بنظرم از استرس و اعصابه. یه کم شاد باشی، و ورزش، کنی، همه چی رفع میشه. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل توام هیچ مسکلی ندارم ولی تاری چشم شدید سزگیجه  بی حسی دسو پا یکطرفه که یا چپه یا راست گرفتگی بینی  درد پشت سرم گاهی اوقات

دکتر بهم گفت عصبیه از استرسه و میگرن و  چنتا خوراکیو گفت نخور

نگران نباش بیخیال شو هیچیت نیس

گفت چی نخوری؟ من آزمایشاتم هم خوب بود قند و چربی نداشتم

بهم ی ارامبخش داد ولی نخوردم خودم خودمو زدم به بیخیالی و خوبم

چیپس پفک شکلات پرتقال  سوسیس کالباس  ترشیجات گوجه ‌ نوشابه

گفت بیخوابی نداشته باش و عصبی نشو

من حتی گوشمم صدا میده

چقدر علامت مثل منه. بهم گفتن سرگیجه بخاطر تکون خوردن مایع گوش میانی و قرص اکتوسرک داد دکتر... ولی با قرص خوب نشدم از مرداد سرگیجه داشتم الان چند روزه بهترم. این وسط یه حجامت هم کردم. 

چقدر علامت مثل منه. بهم گفتن سرگیجه بخاطر تکون خوردن مایع گوش میانی و قرص اکتوسرک داد دکتر... ولی با ...

دقیقا دکتر  گوش حلق بهم بتاهیستین میداد و اثری نداشت رفتم معزو اعصاب و گفت سرگیجه تو از اون سرگیجه ها نیست  

گفت سرگیجت واقعی نیست عصبیه

گفت گوشت مشکلی نداره

در صورتی که قبلش همه مثل تو بهم میگفتن  مایع گوشت تکون خورده

میگن ترشی باعث سردی مغز میشه من خیلی میخوردم قبلا الان نمیخورم.

اره فلفلم نخور 

بعصی چیزام خودت شاید متوجه شی  که ۱رر میکنه یا نه

مثلا من‌پیاز خام بخورم  سرم درد میکنه

راستی قهوه و کافیینم خیلی صرر داره نخور

من ی مدت که زیاد خوردم علایمم عود کرد

دقیقا دکتر گوش حلق بهم بتاهیستین میداد و اثری نداشت رفتم معزو اعصاب و گفت سرگیجه تو از اون سرگیجه ه ...

والا منم هیشکی نفهمید بخاطر چیه دکتر مغز و اعصاب هم قرص گاباپنتین داد که برای دردهای عصبیه نخوردم. بیخیال شدم خودش خوب شد. 

میگن ترشی باعث سردی مغز میشه من خیلی میخوردم قبلا الان نمیخورم.

سرما هم برا من‌صرر میکنه اصلا نمبتونم سرمارو تحمل کنم زود سرم گبج میره گردنم خشک میشه پاهام سست باید خیلی بپوشونم خودمو