2777
2789
عنوان

ازدواج اسیباش زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 128 پست
شما هنوز خیلی کم سن هستین برای ازدواج و پذیرفتن مسئولیت زندگی … البته که اداره زندگی و بقول شما بشور ...

خب؟ 

باز شروع شد 

اینا همه فیلمه 

زندگی واقعی این چیزا نیست

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

تنها چیزی که پسرا میخان زیبایی خوشگلیه اگه خ شگل باشی همینقدز هزینه میکنن بعدشم دو سه تومن چیزی نیست ...

دو سه تومنو کار ندارم.

شما از سفر خارج از کشور و خدمتکار و آشپز و اینا گفتی، خب طبیعتا یه سطح رو به بالایی باید باشه طرف که بتونه.

نه واقعا خیلیا اصالت خانوادگی و کفویت براشون مهمتره تا خوشگلی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دو سه تومنو کار ندارم.شما از سفر خارج از کشور و خدمتکار و آشپز و اینا گفتی، خب طبیعتا یه سطح رو به ب ...

این چیزایی که میخام طبیعی و حق منه

بلاخره باید پسرا هزینه کنن دیگ

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یعنی من دارم از تخیلاتم میگم عزیزم؟ من سالهاست متاهل ولی در ۱۸ سالگی تا حدودی شبیه شما فکر می‌کردم.

عزیزم من ۱۹ سالمه حالا بکنار این حرفارو 

ولی زندگی متاهلی ایتقدر عاشقانه نیست 

من که گفتم چالش زیادی هست و بخصوص بعد از سال‌ها همیشه عاشقانه نیست. ولی دوست داشتن و دلبستگی هست.

دوست داشتنی نبست میسه عین مادرت

نه کاملا شبیه مادر!!

واقعا اون احساس عاشقانه بهش نداری 

چرا داری و هرچیزی را که دلت بخواد برات میخره.

اون وضیفشه در مقابلش منو داره

فکر می‌کنم اسمش عشق یا علاقه باشه

ففط وضیفشه تو دوران دوستی هم همینطور

تظاهره تاحالا شده بری کنسرت خارجی شده ماهی پنچ شیش بار بری خرید لباس بخری ماهی چند میلیون لوازم ارا ...

وا چه ربطی داره ؟

من اون خانم نیستم ولی داری گودرز رو به شقیقه ربط میدی مگه میخوای تاجر بشی؟

ازدواج با تجارت فرق داره گلم 

چرت و پرت نگو عزیزم