2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 94 پست
اون مثلا میخواد جهاز عروس رو نشون بده

یکی از دوستامم میگفت محل شوهرش اینا همچین رسمی هست. دوستمم بالا طبقه ی پدرشوهرش زندگی میکنه. یادمه پا تختی رفتیم خونش حتی داخل محتویات یخچال رو نشون میدادن. تا داخل اتاق خوابا. داخل کابینت.

مادرشوهر من به لجبازی مشهوره اگه بهش بگی این کارو نکن ، تا اشکتو درنیاره بیخیال نمیشه . ولی اگه شوهر ...

جیگر جان اصلا درستش اینه شوهرت و بندازی وسط و تو دخالت نکنی هرکاری کرد اون باید باهاش برخورد کنه این رفتار درسته مرده من مادر شوهرم با شوهرم سر پول به اختلاف خورده منو بهونه کرد برای اینکه ثابت کنه با پسرش مشکلی نداره از من شکایت کرد سادیسم داره دیگه همچین شکایتی کرد که الان میتونم برم ازش شکایت کنم جرمشم خیلی سنگینه چون رای به نفع من اومد حالا فردا تاپیک میزنم میگم یه همچین موجودیه این آدم واسه همین میگم فقط باید شوهرت جلوش قد علم کنه توام اصلا اصلا کوتاه نیا و حتی زوری ام لبخند نزن واسه این ادم

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا خیلی توی خانواده‌شون چشم و هم چشمی دارن می‌خواد بگه مثلا ما چیزی از بقیه کم نداریم 🤦‍♀️

فکر کنم با شما مشکل نداره یه حس خودنمایی داره 

خب شما هم دیشب باید میرفتی خونش و دست خدش و شوهرش رو میگرفتی میاوردی جمع کنن

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
فکر کنم با شما مشکل نداره یه حس خودنمایی داره خب شما هم دیشب باید میرفتی خونش و دست خدش و شوهرش رو م ...

نمیشه بابا 

پدرشوهرم خیلی مرد خوب و محترمیه 

بعدش هم اینجوری خودم مقصر میشم میگن بی ادبه و فلان ، الآن لااقل هرچی بگم حق با منه 

باشه عزیزم مرسی

کمترین کاری بود که کردم ♥️ 

فقط حرص نخور اصلا

توام نه سیاست بلدی نه دوستداری 

واسه همین حرفت تو دلت و دهنت میمونه بیشتر اذیت میشی منم همین جوری ام واسه همین فرار کردم زورم نرسید ☹️

واقعا فاز بعضی از آدما مشخص نیست 

من‌ تعریف از خود نباشه آدم خوش سلیقه ایم

خواهر شوهر کوچیکه م همه جا میشینه از نحوه چیدمان ظروف  توی کابینت بگیر تا تا زدن لباسام داخل کشو هارو برای هر کی از راه میرسه تعریف میکنه 

مثلا اون روز خواهر جاری دختر خاله شوهرم (که من هیچ گونه رفت و آمدی باهاش ندارم )منو دیده و گفت فلانی شنیدم بدلیجاتت رو توی فلان مدل استند میزاری😐عکسشو برام میفرستی 😬فلانی (خواهر شوهرم )گفت استند بدلیجاتی قشنگه 

یا رفتم خونه پدر شوهرم همسایه شون منو دیده میگه سرویس پزیرایی برنزی که خریدید مبارک تون باشه 😐فلانی گفت پایه دار خریدید ای کاش شیرینی خوریشو بدون پایه میخریدید 

ینی قشششنگ زندگیم کف فامیل و کف محله ست

فارشم نمیدونم چیه

به شوهرم تذکر میدم میگه چون سلیقه ت رٌ دوس داره اینجور میگه سخت نگیر 

به خودشم زیر پوستی رسوندم کارت درست نیست خودشو زد کوچه علی چپ 😐

موندم چه کنم  

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
واقعا فاز بعضی از آدما مشخص نیست من‌ تعریف از خود نباشه آدم خوش سلیقه ایمخواهر شوهر کوچیکه م همه جا ...

اینو ندیده بودم 🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂 فقط اونجایی که نوشتی زندگیم کف محل و فامیله 😂😂😂😂🤣🤣🤣

اگه جلوی شوهرم و پدرشوهرم باهاش حرف بزنم و بگم که چقدر اذیت شدم ، مطمئنم اونا هم باهاش برخورد میکنن ...

نه بابا این کار رو نکن،مگه جنگه؟

خودت رو جلوی شوهرت و پدرش خوار نکن شاید اون موقع طرفت رو بگیرن اما آخرش طرف هم خون خودشون میشن مطمئن باش

بهترین کار اینه که اول بی محلی کنی ،بذار متوجه بشه برات مهم نیست هیچی از این بدتر نیست برای یه لجباز

دوم این که الکی سعی نکن مرتب کنی ،بذار شلخته باشه،وقتی خودت عین ویترین مرتب کنی کیف میکنه بیشتر ترغیب میشه نشون بده

بذتر بقیه بهت بگن شلخته ،چیزی نمیشه ،مثلا نوار بهداشتی،لباس زیر ...بذار تو کمد که بفهمه خصوصی هست

برای کابینت و چیدمان اینا هم بنظر من اول سعی کن خیلی صمیمی نشی مثلا اگع تو آشپزخونه زیاد کمک کنه عادیه که نظر هم بده وقتی نیست کارهات رو بکن

تا ده سال دیگه که نمیخواد جهاز نشون بده به بقیه کم کم از سرش میوفته از الان جنجال کنی بیچاره میشی

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
اینو ندیده بودم 🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂 فقط اونجایی که نوشتی زندگیم کف محل و فامیله 😂😂😂😂🤣🤣🤣

باور کنید اینکه میگم زندگیم کف محل و کف فامیله جدی میگم😅

مثلا رفته تو جلسه دور همی زنای فامیل شون نشسته گفته زن داداشم لباس  ز ی ر هاشو ست رنگ و چمیدونم فلان فلان جور چیده 

گویا همونجا خواهر شوهر بزرگه م سیخونک میزنه به پهلوش که ادامه نده زشته 😂😂😂😂

از شخصی ترین مسائلم همه خبر دارن

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
باور کنید اینکه میگم زندگیم کف محل و کف فامیله جدی میگم😅مثلا رفته تو جلسه دور همی زنای فامیل شون نش ...

میدونی آدما یه وقتایی شکل جنون آمیزی از کسی خوش شون میاد بخاطر همین یا حسادت میکنن یا اگه بچه باشن زبون میارن بعد هی از طرف تعریف میکنن

باور کن دوسال دیگه که یادش بیاد از خجالت آب میشه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
چیزی ک سواله اینه اصلا برای چی فامیل شوهر رو دعوت میکنی خونتون وقتی تازه عروسی بذار دو سال می‌گذشت ب ...

به خدا که من دعوت نمیکنن 

خودشون میان بیست نفر هم با خودشون میارن