قرمز_البالویی مدیر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 2304 عنوان یک عدد معتاد به سیگار | مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 46 پست نمیدونم میتونم به خودم بگم معتاد ولی تو عادی ترین زوا حداقل 3 نخو میکشمامشب یه 7 8 نخی کشیدممعتاد شدم واقعا اول کنم هروقت بخوام ترک میکنم الان نمیتونم چیکار کنم وای😭 ☀️ 1403/10/07 | 05:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قرمز_البالویی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 2304 بس میکنی؟؟؟؟روانیمون کردی چه ازاری دارم میرسونم به شما الان عزیزم؟راجب اینچیزا با هیچکس نمیتونم صحبت کنم راحت نیستممیام اینجااگه شما اذیتی نیا تو تاپیکام ممنون ☀️
blue94 عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 450 من چند سال میکشیدم الان ۳_4 ساله لب نزدم من اخرا بیشتر از یه پاکت در روز میکشیدم ریه م نابود شده بود من یهو گذاشتم کنار نمیدونم برای بقیه چه راهی بهتره ولی حیفیسعی کن نکشی دیگه
قرمز_البالویی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 2304 منم یهو سیگارم زیاد شده بود از روزی دوسه نخ رسیده بودم ب روزی یه بسته و واقعا فک میکردم دیگه نمیتونم ... کاش منم به این درک و فهم برسم و یهویی بزارم کنار ☀️
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 157 چه ازاری دارم میرسونم به شما الان عزیزم؟راجب اینچیزا با هیچکس نمیتونم صحبت کنم راحت نیستممیام اینجاا ... چون همش توهمات ذهنتو میای تاپیک میزنی تو درس و مشق نداری هرشب تا صبح بیدار میمونیبجای این چرت و پرتا تمرکزتو بزار رو درستکه چند سال دیگه بزرگ شدی و به بلوغ فکری رسیدی به این روزا فکر کردی نگی چقدر اشتباه کردم! متاهل🩷🍃
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 157 چه ازاری دارم میرسونم به شما الان عزیزم؟راجب اینچیزا با هیچکس نمیتونم صحبت کنم راحت نیستممیام اینجاا ... این سایت اصلا برای شما طراحی نشده هزارنوع تاپیک مختلف از مسائل زناشویی و بارداری و غیره گذاشته میشه !!!! متاهل🩷🍃
80morvarid عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 2909 ارهبابای من میگه باید یهو بزاریش کنارمامانم تهش نغ زده سرم تا الان ۱۴ سالته فقط:)) خیلی حیف خیلی . مننمیفهمم وقتی خانوادت در جریانن چطور میزارن ادامه بدی؟ اصالت لر 🌬
قرمز_البالویی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 2304 چون همش توهمات ذهنتو میای تاپیک میزنی تو درس و مشق نداری هرشب تا صبح بیدار میمونیبجای این چرت و پرتا ... اونقدری بیکار نیستم بیام تاپیک الکی بزنمتوهم نیست شما فکر میکنی توهمه نیا تو تاپیکاماز پشت گوشیم بقیه رو قضاوت نکن مرسی ☀️
قرمز_البالویی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 2304 این سایت اصلا برای شما طراحی نشده هزارنوع تاپیک مختلف از مسائل زناشویی و بارداری و غیره گذاشته میشه ... خب چیکار کنم که از. زناشوئی میزارن؟وای باشه اقا شما درست میگی بفرما بیرون ممنون ☀️
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 157 اونقدری بیکار نیستم بیام تاپیک الکی بزنمتوهم نیست شما فکر میکنی توهمه نیا تو تاپیکاماز پشت گوشیم بقی ... قضاوتت نکردم کلا از تمامی تاپیک مشخصه تو توهماته این دوران داری به سر میبریمن کاربریتو نگاه نمیکنم عنوانو میبینم میزنم روش میبینم تویی کاش اینجا گزینه بلاک داشت متاهل🩷🍃
قرمز_البالویی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 2304 ۱۴ سالته فقط:)) خیلی حیف خیلی . مننمیفهمم وقتی خانوادت در جریانن چطور میزارن ادامه بدی؟ یجورایی بابام باعث شد یکمیه مدت خیلی زیادی بود نرفته بودم سمتشبعد یه مدت بابام داد دستم از اونموقع اینجوری شدبعدشم باز کنار گذاشتم یه ماهبعد دوباره با دوستام میکشیدمبعد الان اینجوری شد ☀️
قرمز_البالویی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 2304 قضاوتت نکردم کلا از تمامی تاپیک مشخصه تو توهماته این دوران داری به سر میبریمن کاربریتو نگاه نمیکنم ع ... توهم چیاره کاش واقعا گزینه بلاک داشتاز این به بعد کاربر قرمز البالویی دیدی از تاپیک سریع برو بیرون که اذیت نشی ☀️
80morvarid عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 2909 یجورایی بابام باعث شد یکمیه مدت خیلی زیادی بود نرفته بودم سمتشبعد یه مدت بابام داد دستم از اونموقع ا ... نکن . نابود میشی . زندگیتو داری نابود میکنی محور تاپیکات اصلا رو چیزایی که مناسب سنته نمیچرخه و وحشتناکه واقعا. اگه اطرافم آدمایی هم سن خودت که اینجوری شدن نبود باور نمیکردم اصالت لر 🌬
قرمز_البالویی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 2304 نکن . نابود میشی . زندگیتو داری نابود میکنی محور تاپیکات اصلا رو چیزایی که مناسب سنته نمیچرخه و وحش ... میدونم ☀️
80morvarid عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 2909 میدونم هرکاری میکنی خوش گذرونی دوست پسر .... هیچکدوم اندازه سیگار بهت آسیب نمیزنه . نجات بده خودتو اصالت لر 🌬
فرفری2002 عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 749 کاش منم به این درک و فهم برسم و یهویی بزارم کنار درکو فهم نمیخواد که جدی میگم فقط بازیه ذهنته از فردا دیگه نرو سمتش هرچقد نسخ شدی عصبی شدی هوس کردی هرچییی شد نکش همین بخدا خیلی سادس خیلی