2777
2789
عنوان

الان گوشی شوهرمو چک کردم اسکرین شات پیام خواهرش رو میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 64 پست

مادرشوهرت دیگه تبریک گفتین و کادو دادین دیگه شب یلدا چندبار باید تبریک گفت ،  هیچی نگو بذار بین خودشون حل کنند حرفهای شوهرتم خواهرش به مادرش می‌رسونه  نگران نباش  ، فقط باید به شوهرت بگی مسائل خودمون رو خودمون باید حل کنیم و این رو از مشاور شنیدی .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخییش معلومه  فهمیدن شوهرت  نسبت بهشون سرد شده  افتادن ب تکاپو  

همینجور ادامه بده ادم خوبه باش بعدم با نرمیت و سیاست خودتو بزن ب مظلومیت ک اینا من بهشون تبریک گفتن مامان جون برا غریبه ها استوری میکنه  

کامل نخوندم حوصلم نگرفت 

ولی تو شوهرتو قانع کن انقدر از بد تو پیش مادرش نگه 

من نمیدونم دلیل این رفتارش چیه خدایی عقل نداره که حرمت تورو میاره پایین؟؟

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

چه مادرشوهرباکلاسی کامنت میزاره مال من گوسفندمیچرونده

مادرشوهر منم تو اینستا میچرخه فقط😂

استوری هایی میذاره بیا و ببین😅

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

حوصله نداشتم کامل بخونم اما دخترم خودتو از الان باشون دشمن نکن

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

تا حالا داداشم بهم چشم نگفته با اینکه من بزرگ‌ترم💔

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

این دیده دیگه باهاش حرف نمیزنی زندگیتو نمیریزی وسط براش داره منفجرمیشه ازفضولی دختره رو فرستاده جلو  تا اون بتونه مخ داداششو بزنه دوباره چقلیا شروع بشه

چقدر بیکارن بشینید سرزندگیتون خو

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
دقیقا همین موضوعه باید چه برخوردی داشته باشم با خواهرش تا یادبگیره کارش اشتباهه

هیییچ برخوردی با آبجیش نداشته باش با شوهرت بشین حرف بزن بگو مشکلات زن و شوهر مال خودشونه زن و شوهر عین لباس برای هم عیب‌ها رو می‌میپوشونن ما از الان باید یاد بگیریم ک ی خانواده ی مستقل رو داریم تشکیل میدیم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم