2777
2789
نماز شب عالیه توی قنوت نماز وترش از خدا بخواه بهت میده مخصوصاً اگر چله برداری ...‌در کل هر وقت تونست ...

چه خوب من تازه چله زیارت عاشورا شهید نوید صفری رو تموم کردم اون کارم میکنم انشالله 

من یه دعا قبرستون جال کردمش به بابتم گفتم رفت درش اورد اون چطور باطلش کنم میگن خوب نیس دعا اصلا

البته قبلش بگو ببینم رو کاغذ نوشته یا روی مس؟ 

اگر رو مس نوشته باشه باید با میخ یا چیز تیز ادن نوشته هارو از بین ببری.. خط بندازی... بعدش بندازی آب روان...

ولی اگر کاغذ عه بنداز مستقیم تو آب جاری ک بره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای چرا نمیمونن پای زندگی؟

شوهرش خیانت کرد دیگه... نمیدونم شاید اثر دعا کم شد... پسره هم دوستم رو میخواست همم زن جدیده رو... ولی دوستم نتونست تحمل کنه... نفهمیدم طلاق گرفتن یا نه... ولی زندگی شون داغون شده بود آخرین بار ک دیدم دختره رو

یعنی چی موکل دار؟

یعنی ج.ن دار اونم از نوع بدش 

میان تو زندگیت دیگه ولت نمیکنن مدام اذیتت میکنن 

زندگیتون رو‌ اونا به تسلط میگیرن نمیزارن هیچ کارت خوب پیش بره 

حتی به مرور میبینیشون و خودشون رو بهت نشون میدن ....

تو خواب هم حتی ولت نمیکنن مدام توی خواب کابوس میبینی 

خیلی خیلی خیلی اذیتت میکنن 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

شوهرش خیانت کرد دیگه... نمیدونم شاید اثر دعا کم شد... پسره هم دوستم رو میخواست همم زن جدیده رو... ول ...

آره کلا بده فقط راه های آسمانی و درست خوبه ممنونم دوستان آروم شدم 

من دیگه برم نمازم بخونم فعلا 

شوهرش خیانت کرد دیگه... نمیدونم شاید اثر دعا کم شد... پسره هم دوستم رو میخواست همم زن جدیده رو... ول ...

دختره پسره رو ول کرد رفت... مونده بود طلاق بگیرن.. پسره هی تایم میخواست از دختره.. اصلن یه وضعیتی شده بود.. یه بچه کوچیک هم داشتن.. یه پسر بچه... خدا امیدوارم ب داد همه برسه...

یه دعانویس خیلی معروف که سید هم بود تو روستای مامانم بود.عاشق دخترخاله مامانم شد ولی خب چون لولش خیل ...

دختره و پسرداییش از هم جدا شدن. دختره ۱۰ سال مجرد موند.

سید با یه دختر دیگه ازدواج کرد. صاحب دو تا بچه شد.

یه روز زن سید که ۲۵ سالش بود، شکمش ورم کرد و تا برسونن بیمارستان، مرد.

بعد دو سال بچه بزرگش با همین درد یهویی مرد. بعد یک سال بچه کوچیکه با همبن درد مرد. 

بعدش سید که ۳۰ سالش شد، شکمش ورم کرد و افتاد تو بستر بیماری. به دوستش گفت: من میدونم این بلاها چرا سرم اومد. چون افسانه رو طلسم سیاه کردم روی ناخن و توی قبرستون دفن کردم. بعد مرگم هم این طلسم میشکنه و افسانه ازدواج میکنه.

این وسط فقط دنیا و آخرت خودمو سوزوندم.

شبش میمیره

افسانه هم با یه پسر تحصیلکرده شهری ازدواج میکنه. الانم امریکان و تا جاییکه تو اینستا میبینم خیلی خوشبخته

قسمتت نبوده وگرنه بختت باز می‌شد

دوستم از همون دعانویس دعا گرفت، شوهر کرد به دوست پسرش... چون اسم پسره رو داده بود... من از همون دعانویس دعا گرفتم بختم باز نشد، چون اسم نداده بودم.. تازه بدبخت هم شدم.. دوستمم سرطان گرقت البته بعدش.. سرطانش رو خداروشکر زود فهمید، درمان کردن فکر میکنم.. ارتباطم با دختره ی مدتی عه ک قطعه‌..دست و .دعای زنه خیلی سنگین بود....

آره کلا بده فقط راه های آسمانی و درست خوبه ممنونم دوستان آروم شدم من دیگه برم نمازم بخونم فعلا

منم دعا کنی ممنونت میشم

زندگیم کن فیکون شده... اثر نمیدونم دعا بوده یا چشم... خیلی حالم بده... ایشالا دعاهات برآورده شه و قسمتت ب دلت نزدیک باشه

منم دعا کنی ممنونت میشمزندگیم کن فیکون شده... اثر نمیدونم دعا بوده یا چشم... خیلی حالم بده... ایشالا ...

اللهم صل علی محمد و محمد و عجل فرجهم 

برات دعا کردم انشا الله به حق فاطمه زهرا علیه السلام هر حاجتی داری برآورده بشه 

برای رزق و روزی استغفار 70 بننددی امام علی علیه السلام خیلی جواب میده و صلوات هم خیلی خوبه ولی باید مداومت کنی 

اللهم صل علی محمد و محمد و عجل فرجهم برات دعا کردم انشا الله به حق فاطمه زهرا علیه السلام هر حاجتی د ...

مرسی عزیزم... بطور کلی مسیر زندگیم عوض شد... کلی تلاش کرده بودم ک مستقل شم، جابجا شم... خدا من رو برد رو عرش نشوند، و یهو پرتم کرد رو فرش... سطح زندگیم جابجا شده، مسیرم رو گم کردم...دیدی راهت رو وقتی کم میکنی چقدر پریشون میشی؟ دقیقن همون حس رو دارم...

مرسی عزیزم... بطور کلی مسیر زندگیم عوض شد... کلی تلاش کرده بودم ک مستقل شم، جابجا شم... خدا من رو بر ...

اینا فقط بدلیل بی ایمانی هست 

تاپیکای خانم @ماهسونگ   بخون انشالله زندگیت خوب میشهبرای حاجت منم دعا کن