2777
2789
شاید متوجه نشده یکم صبر کن یکم ترفند بزن شما که نمیدونی اصلا کسی ت زندگیش هست یا نه انقد غصه میخوری

نه نیست مطمئنم ولی دوستی آره قطعا دوست هست 

یه چیز دیگه خواهرش یه جا بهش معرفی کرده با اون در ارتباطه چکار کنم؟ 🤕 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نیست مطمئنم ولی دوستی آره قطعا دوست هست یه چیز دیگه خواهرش یه جا بهش معرفی کرده با اون در ارتباطه ...

یکم صبر داشته باش زیادم جلو نرو در حد ی چشم ت چش شدن سیگنال بده 

منم خیلی عاشقم همین حالا هم خیلی گریه کردم 

همش میگم خدایا یا مهرشو به دلم نمینداختی یا حالا که انداختی بهم بدش😔

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

از شدت اون دعاها و سنگینیشون اره الان یه دختر پسر دارن اما پسره دوستش داشت از اول فقط جرئت نمی‌کرد ب ...

خداروشکر خوشبختن

من فکر اینکه خواهرش رو حتی غیرمستقیم برای پسند کردن من آورد ولی خواهرش نگذاشت خواهرش یه جا دیگه بهش معرفی کرده، بخاطر همین میگم باید با دعا بهمش بزنم، خواهرش نمیذاره متنفرم از خواهرش 

خداروشکر خوشبختنمن فکر اینکه خواهرش رو حتی غیرمستقیم برای پسند کردن من آورد ولی خواهرش نگذاشت خواهرش ...

نمی‌دونم والا 

خوشبخت که نه اختلاف دارن پسره براش میمیره از اول از همون قبل ک دعا بگیره همچنین بود اما الان دختره دیگه پسره رو دوست نداره از پس اختلاف پیدا کردن بقول دختره بخاطر بچه ها موندم 

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
نمی‌دونم والا خوشبخت که نه اختلاف دارن پسره براش میمیره از اول از همون قبل ک دعا بگیره همچنین بود ام ...

خوشبحالش ن قسمت همه عاشقا بشه انشالله 

من چمار کنم با این خواهر عفریته اش