2777
2789
عنوان

یلدایی جاریم لو رفت😭🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 80 پست
نداشتم گفتمم ببره ولی خب چرا دروغ پنهان کاری مگ این پسرش نیست مگه در قبال منم وظیفه نداست

منم مادرشوهرم جاریم خیلی دوست داره وبهش احترام میزاره ولی من برام مهم نیست دارم زندگیم میکنم اوایل حساس بودم 

اتفاقا سر همه کاراشون بی تفاوت بودم اما دیگ طاقت اینهمه دو رویی و سواستفادشونو ندارم پیش ما فقط میگن ...

به موقعش تلافی کن خانواده شوهر منم هیچ کاری نکردن برای ما هیچی عروسی شوهر من گرف مسافرت با پول خودش منو برد حتی هزار تومنه کمک نکردن بعدا متوجه شدیم کلی پول ب دخترش و دامادشم میدن نه ب پسر خودشون روا نداشتن ب غریبه میدادن بخوره گذشت ی پول زیادی دست خانواده شوهرم اومد مادر شوهرم سریع قصد داشت خونشو عوض کنه با دوره شوهرم حسابی ی مدت پر کردن افتاد جونشون پول کرف خونه خریدیم😄

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین ک شوهرت هواتوداره کافیه برات جبرانش میکنه بیخیال شو مگه محتاج اون موندی اصلا حسابشون نکن میدونم ...

خوابم نمیبره بخودم میگم مگ چقد اضافی هستی ک یک لباس بعنوان احترام و یاد دوست داشتن برات نخریدن

عزیزم تومیگی سیراب خراب بوده درستش نکردنماتواوج نداری وبدبختی یه برادرشوهردارم ۷سالشه به خیلی حاضرجو ...

قلبم صد تیکه شد ک جشنو طلا و ایفون نو  سماور خردکن براش خریدن اما برای من هیچی

الان بهت میخندن میکنم چقد سوخته بی تفاوت باش و به هیجات حسابشون نکن

اره دقیقا اونجوری که شوهرش بره بیشتر خورد میشه از این به بعدم هیچیو بهش نمیگن و همونم حساب نمیکنن چون فک میکنن استاتر شوهرشو پر کرده 

سخته اما باید صبور بود دنیا همینجور نمیمونه 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اره دقیقا اونجوری که شوهرش بره بیشتر خورد میشه از این به بعدم هیچیو بهش نمیگن و همونم حساب نمیکنن چو ...

کلا من خانواده شوهرم هر غلطی میکنن حتی ازشون نمیپذسم و آدم حسابشون نمیکنم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
خوابم نمیبره بخودم میگم مگ چقد اضافی هستی ک یک لباس بعنوان احترام و یاد دوست داشتن برات نخریدن

تجربشوداشتم اویل سخت بودبرام ولی اهمیتی نداره من بیشترتودورهمی هانمیگفتن بجاش باشوهرم برنامه میریختم شماهم سعی کن بیخیال بشی ازتوقع باشوهرت جبران کنی

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
کلا من خانواده شوهرم هر غلطی میکنن حتی ازشون نمیپذسم و آدم حسابشون نمیکنم

اره اینجور خیلی. خوبه 

منم اوایل خیلی به جزئیات حساس بودم اما وقتی دیدم خودم هدف های بزرگتری دارم تو زندگیم اونا چه عددی هستن که بخوام ناراحت باشم خریدن یا نه تازه فکرشو کن من شوهرم میرفت هرچی میخرید اینا میرفتن همه جا پر میکردن ما خریدیم باز ی منتم به من میزاشتن 

فقدم به خاطری که کارشون شراکت بود الان بعد چندین سال شوهرم خانوادشو شناخته خودش کرک و پرش ریخته ولی بازم به جهنم

خدا ادمو محتاج همچبن نفراتی نکنه الهی که خودش دستگیره همه مسلمونا باشه 

الانم با اینکه ی جا زندگی میکنیم اما دوری و دوستیمو‌حفظ کردم 

اصلا خودمو وا نمیدم 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اسی این توقعی ک از مادر شوهرت داری من از مادر خودم ندارم بعد تو از مادر شوهرت داری ‌؟ 😐بیکارین بخدا ب چیا فک میکنی 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭