2777
2789
عنوان

یلدایی جاریم لو رفت😭🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 80 پست

کاش میشد تموم این رسومات مسخره رو جمع کرد که بجای اینکه مردم رو دورههم نگه دار باعث چشم هم چشمی رقابت ودلشکستن و دعوا و بحث میشه فقط 

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگ ن زنگ ن پیام ن رفت وامد شهر غریبم هستم نمیبینمشون خداروشکر

خب چه بهتر دیگه 

پس از چی ناراحتی الان دقیقا 

منه بیچاره که باهاشون توی ی ساختمونم هر روز باید چشم تو چشم شم چی بگم پس 

برم بمیرم؟؟ 

ول کن بابا حوصله داری خواهرااا

روزای خوب توی راه😎✌🏻

ن من ک دارم وسایل ولی میگم چرا دروغ میگ فیلم بازی میکنه میگ ندارم بعد میبینی بهترین وسیله رو واس عرو ...

من مامانم اینجوره به من هیچی نمیداد میرفت یواشکی برای دخترای خواهراش و برادراش گرون ترینارو میگرفت بعدم قایم میکرد من نبینم بعدم یجا نشونم میداد دلم بسوزه پشت سرمم میگفت این حسوده و دروغ میگفت

از کسی توقع نکن 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اره اینجور خیلی. خوبه منم اوایل خیلی به جزئیات حساس بودم اما وقتی دیدم خودم هدف های بزرگتری دارم تو ...

آفرین عزیزم منم کلا آدم حسابشون نمیکنم قبلنا خواهرشوهرم طرح دوستی ریخته بود با من منم ساده هرکاری میکردیم براش تعریف میکردم حتی دعواهامون بعدا فهمیدم با مادر شوهرم شروع میکنم فتنه ریختن کلا قیچیشون کردم الان در حسزت اینن بفهمن من چی میخرم کجا میرم چیکار میکنم 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
کاش میشد تموم این رسومات مسخره رو جمع کرد که بجای اینکه مردم رو دورههم نگه دار باعث چشم هم چشمی رقاب ...

اره قلبم یجوری گرفت از نیرنگ بازی کردن و دروغ گو بازیاشون شوهرمم بهش غیرمستقیم گفت ک تبعیض قائل نشو برای زن من ک کاری نکردی

خوب کاری کردی ولش کن هرکسی خدایی داره دیگه الحمدالله که خودت شرایطت اوکیه

ولی دیشب بغضم گرفت ک دروغ گفت ک نخریدم میگفت ک نمیخرم یا براش یلدا نمیبرم اما فاش شد ک برده بهترینشم برده

خب چه بهتر دیگه پس از چی ناراحتی الان دقیقا منه بیچاره که باهاشون توی ی ساختمونم هر روز باید چشم تو ...

کاش خدا فکری کنه برای ما . اونقد تبعیض اونقد توجه اونقد دل سوزوندشون کاش تاوانشو بدن خیلی بی رحمن😭

من مامانم اینجوره به من هیچی نمیداد میرفت یواشکی برای دخترای خواهراش و برادراش گرون ترینارو میگرفت ب ...

آره دقیقا این کارو با تو کردن با منم کردن براش آیفون خریدن ب خونشون کادو بردن

آره دقیقا این کارو با تو کردن با منم کردن براش آیفون خریدن ب خونشون کادو بردن

مادر شوهرت یا مامانت؟ 

شوهرتو بنداز جلو به اون بگو خودت نگو ک حسگد جلوت بدن

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

کاش خدا فکری کنه برای ما . اونقد تبعیض اونقد توجه اونقد دل سوزوندشون کاش تاوانشو بدن خیلی بی رحمن😭

بیخیال به جاش داشته هاتو ببین عزیزم 

میدونم چقد حس بدیه و حال ادم تا چند وقت بده 

اما به جاش خدا ی شوهر بهت داده که هواتو داره و حواسش بهت هست همین بسه تو این دنیا ی زن برای شوهرش میمونه ی شوهر برای زنش اصلا حال دلتو خراب‌نکن خودت پاشو برو‌ بازار خرید کن یکم حالت جا بیاد بنداز دور اینارو 

تو بهشون نشون بده که ارزش تورو اونا تعیین‌نمبکنن تنها راهشم بی تفاوت‌بودنه‌بهشون در هر زمینه ای

روزای خوب توی راه😎✌🏻

مادر شوهرت یا مامانت؟ شوهرتو بنداز جلو به اون بگو خودت نگو ک حسگد جلوت بدن

ن مادرشوهر و پدرشوهرم  بع شوهرم گفتم خودشم ک دید با چشای خودش 

ب ننش گفته هرچی ک واس زن اون بردین با دست ادب واس زن منم میگیرین