یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم. میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتیببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
به نظرم برای مشکلی که داری به روانشناس مراجعه کن این شک به مرور تاثیرات بدی روی زندگیت میزاره خدای ن ...
از اول اینجوری نبودم
اتفاقاتی که تجربه کردم باعث شدن بی اعتماد بشم نسبت به همه
کم و بیش نیست واقعا تبدیل به یه معضل شده برام جوری که با کوچکترین رفتارا حساسیتم صد برابر میشه و سریع ترس از فریب خوردن و بازیچه بودن میاد سراغم و کل زندگیم و مختل میکنه...
قربونت برم من ممنون از راهنماییت❤️❤️ولی الان واقعا شرایطشو ندارمخیلی درگیرم
زنده باشی
ولی خودت از درگیری هات مهم تری
نمیخوام کامت تلخ باشه و خودخوری کنی چون میدونم بعدا میخوای هر رفتاریشو به سبک خودت تجزیه تحلیل کنی هم اونو اذیت میکنی هم خودتو لطفا قبل از ازدواج حتما مراجعه کن وپیگیر باش ارزوی خوشبختی فراوان🌷
وای دقیقا همینمهر رفتار حرف صحبت هرچیزی بارها تو ذهنم دورش میکنم و هر سری با جزئیات بیشتر خیلی بده🥺 ...
اورثینک نیستی به نظرم چون خودت گفتی شکاکی به نطرم شاخ و برگ میدی به مسائل و چیزایی که وجود ندارن هم حتز میسازی یعنی اینو گفت نکنه منظورش اینه اخه فلان وقتم اونو گفت پس منظورش اینه لابد یکی دیگه رو دوست داره و...