2777
2789
عنوان

ازدواج با آقایی که بچه داره اشتباهه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 22 پست
دخترداییم ازدواج نکرد اون موفقه وخیلی خوشه برا خودش کلی دوست ورفیق وخوش گذرونی میکنه شغلشم که دیجی ت ...

الان به بچه‌اش سر میزنه 

چجوری آه این زن و اون دوتا بچه زندگیه اونارو نمیگیره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من با کسی ازدواج کردم که ی دختر پنج ساله داشت و الان خودمم یه پسر یک و نیم ساله دارم 

سخته خیلی سخته تحمل و کنار اومدن با بچه ی دیگری 

اگه اولش میدونستم هیچ وقت ازدواج نمیکردم اینجوری ولي همسرم فوق العاده انسان درست و خوبیه و من رو از همه جهات درک میکنه 

الان به بچه‌اش سر میزنه چجوری آه این زن و اون دوتا بچه زندگیه اونارو نمیگیره

نه بابا چه آهی همش دروغه هرکی آه وناله پشتش باشه خوشبختره والا اون مرده دختر داییم که ازش طلاق گرف پولداربود پولدار تر شد بچه هاشو هم میبینه میان پیشش میمونن

من با کسی ازدواج کردم که ی دختر پنج ساله داشت و الان خودمم یه پسر یک و نیم ساله دارم سخته خیلی سخته ...

اگه برگردی عقب تن به این ازدواج نمی‌دادی 

پیش میاد که از دست بوش عصبانی بشی اما از ترس نتونی چیزی بگی بهش

اگه برگردی عقب تن به این ازدواج نمی‌دادی پیش میاد که از دست بوش عصبانی بشی اما از ترس نتونی چیزی بگی ...

من ترسی از همسرم ندارم ... هر جا لازم باشه داد زدم و تنبیه شده ولی سعی می‌کنم هر وقت دعواش کردم بعدش باهاش بهتر برخورد کنم که نمونه تو دلش 

خیلی با بچه ی خود آدم فرق داره ولی خب اون طفلی نمی‌خواسته که مامانش پیشش نباشه ... هر چند واقعا زن اشغالی بوده و یه بارم ازش بهم چيزي نگفته)الان ۹ سالشه (