2777
2789

خودم عمرا دست تو غذا کسی نمیکنم مگر ساندویچ باشع تعارف کنه یه تیکشو با چاقو بکنم 

سالاد سفارش میدم مثلا میگو روش هست دست میکنن میگو ها بر میدارن یا مثلا نصف شیرینمو میکنن اه من بدم میاد یعنی چی دلم میخواد قسمت های مورد علاقه سالادم فقط خودم بخورم اصلا من خسیسم اه دست تو غذام میکنن زورم میگیره دلم میخواد بزنمیشون

شما هم اینجورین؟

نه من اینجوری نیستم مگر اینکه آدمی باشه که بدونم کثیفه یا ازش چندشم بشه😬🤢

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بدم میات

یادمه پیرزنی با بیبیم دوس بود

میاومد خونه مون

مامانم دونوع غذا درست کرد ماکارونی برا ما 

یه چی دیگه برا پیرا

خانمه دس کرد تو بشقاب من گفت چیه درازو

حالم بهم خورد 

یبار با دوستام رفتیم رستوران ، من مرغ سفارش دادم اونا کباب ... روی مرغ من کامل برشته مثل تهدیگ ...یکی از دوستام گف وای من عاشق اینجاشم برداشت کند و خورد ... انقدر بدم اومدا ...خب من عاشق مرغم و خودم میخواستم بخورم ...اگر میگفت میدادم نکه خودش بکنه

حالا کیا دست تو غذات می‌کنند؟ کی غذای شما را میخوره؟اجازه نده.برو یه جای دیگه بشین. ملت چه بی‌شعور ش ...

اقا من خسیسم تو غذا واقغا بدم میاد یه چند باری دیدم دوستام میگن غذامون شر کنیم بعد مثلا قسمت جذاب غذامو میخورن