2777
2789

واییییییییییی خیلی بد بود، خواب دیدم دانشگاهم مامانم زنگ میزنه بیا ببینمت، منم یکم غر میزنم که ول کن و کار دارم و... بعد که رفتم خونمون دیدم( دور از جون دور از جون 😭😭😭😭😭😭) مامانم فوت شده و هیچ کس خونمون نیست فقط خواهرمه باهم گریه کردیم و همه چیز خیلی واقعی بود اصلا فکرم میکنم بهش حالم بد میشه که حتی تو خواب هم عذاب آور بود، خلاصه که رفتم تو اتاق نمیدونم چی شد که پرده رو دادم کنار یه گربه کوچیک سیاه که شبیه برنامه کودک ها بود و یه جورایی برام بار منفی داشت از پشت پرده پرید بیرون و به منم خیلی بد چشم غره رفت و بیرون همونجا مامانمو دیدم و کلییی بغلش کردم گفتم مامان چرا رفتیو اینا اما مامانم همش می‌خندید،  الهی بمیرم براش حتی مثلا روحشم که من تو خواب دیدم شیشه پاک کن و دستمال دستش بود.... الانم بیدار شدم کلی گریه کردم حالم بدهد، زدم تعبیر خواب اونا هم چیز جالبی نمیگن بدتر حالم بد شد، راستی اینم بگم امروز غروب رفتم خونمون مامانم خیلی مریض بود به زور فرستادمش با بابام برن دکتر ، زنگ زدم گفت سرم زده و آمپول خوب شدم، ( مامانم ۴۴ سالشه)

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزی نیست نگران نباش ایشالا خیره، خواب بد میبینی سعی کن برا بقیه تعریف نکنی، به آب روون بگو، یه دوستی داشتم شیر آب رو باز می کرد و تعریف می کرد، که تعبیرش خیر بشه، بعدم اصلا معروفه که تو خواب هرکیو ببینی فوت کرده خدا عمر طولانی بهش میده

عزیزم بد به دلت راه نده چون زیاد فکر کردی و ذهنت درگیر مامانت بوده خواب دیدی. اصلا نگران نباش

مرسی عزیزم، انشالله ... حالم بده واقعا نصف شب هم هست نمیتونم یه زنگی چیزی بزنم بهش کلی گریه کردم ..

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
چیزی نیست نگران نباش ایشالا خیره، خواب بد میبینی سعی کن برا بقیه تعریف نکنی، به آب روون بگو، یه دوست ...

آره میدونم به کسی نگی بهتره اما اینقدر حالم بد بود که احساس کردم به کسی نگم میترکم،  همسرمن خوابه دلم نیومد بیدارش کنم، تو سایت هلی تعبیر خواب هم زدم تعبیرای مزخرف آورد بدتر حالم بد شد

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
مرسی عزیزم، انشالله ... حالم بده واقعا نصف شب هم هست نمیتونم یه زنگی چیزی بزنم بهش کلی گریه کردم ..

ان شاءالله خیره.خواب رو برای کسی تعریف نکنید

لطفا برای محمدصادق دعا کنید . بیماری لاعلاج داره.

ان شاءالله خیره.خواب رو برای کسی تعریف نکنیدلطفا برای محمدصادق دعا کنید . بیماری لاعلاج داره.

انشالله که شفا پیدا بکنه زودتر ، به امام رضا متوسل بشید ببریدش مشهد ، با نیت واقعی ازش بخواید مطمئن باشید امام رضا باب الحوائج هستش و محاله نا امید از در خونش بیاید، 

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️