2777
2789
عنوان

میخوام مادرشوهرمو بیارم پیش خودم☺️😷

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 45 پست
مادرم حاضره به پسر سجده کنه ولی دختر را بندازه سطل آشغال

وااااا بده این‌جوری خدا قهرش میاد چه فرقی داره آخه 🤦🏻‍♀️

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میترسم بگم شناسایی بشمنسبت فامیلی خیلی نزدیک.

باشه عزیزم فقط از رو کنجکاوی پرسیدم ببخشید ،،انشالله هرچی سریع تر حالش خوب بشه و خدا شفاش بده

ریدم تو معرفت اون دخترش فقط چجور دلش میاد عجوزه

بخدا انقد براش خوبی داشته که نگو اما دخترش جونشو برا طرف شوهرش میده اصلا به خانواده خودش اهمیت نمیده

خداخیرت بدههزار برابر کاری که می کنی به خودت برگرده عزیزم♥♥

فداتشم خوشگلم ،امیدوارم توم همیشه شادی سهم دلت باشه ♥️

ممنونم از دعای خوبت بانو🌹♥️

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

بخدا انقد براش خوبی داشته که نگو اما دخترش جونشو برا طرف شوهرش میده اصلا به خانواده خودش اهمیت نمیده

دلم واقعا گرفتااا 

خدا خیرت بده همینو میتونم بگم دمت گرم🫂🩷

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

دلم واقعا گرفتااا خدا خیرت بده همینو میتونم بگم دمت گرم🫂🩷

عزیزدلمی مهربون ❤️ 🥰 ❤️ ❤️ 

مادر منم فقط عاشق پسره. خیلی تبعیض شدیدی بین پسر و دختر گذاشته زورش اومد به من جهاز بده. ولی برای بر ...

شوهرت خانوادش چطورن اونا باهات خوبن؟

بمیرم برای دلت چ سخته ادم ازنزدیکتریناش دورترین باشه 

البته تودنیا هرکسی ازیه راهی داره امتحان میشه 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

برمیای عزیزم نگران نباش خدا خیرت بده من تا حالا چندین بار توی اینجور روزا از مادرشوهر وپدرشوهرم مراقبت کردم با اینکه ۵تا دختر و۳تا عروس دیگه دارن من اصلا هم حس کوزت و... بهم دست نداده همیشه هم به خواست خودم این کارو انجام دادم

واقعا خواهر شوهرم حق داره درس بچه ها خیلی مهمه اینو منی میگم که معلمم(البته اگر شما خودت بچه مدرسه ای نداری)

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
برمیای عزیزم نگران نباش خدا خیرت بده من تا حالا چندین بار توی اینجور روزا از مادرشوهر وپدرشوهرم مراق ...

راست میگی بخدا ،خودم ک خیلی حس خوبی دارم اصلأ کمک ب بقیه حتی غریبه حتی یه کمک کوچیک خیلی حالمو خوب می‌کنه و بهم انرژی میده ،،،نه خودم دخترم کوچیکه که می‌فرستم خونه مامانم بیشتر وقتا 

شوهرت خانوادش چطورن اونا باهات خوبن؟بمیرم برای دلت چ سخته ادم ازنزدیکتریناش دورترین باشه البته تودنی ...

نه. مادرشوهرم چهار تا پسر داره. دختر نداره. 

میگه من دوست دارم غذا درست کنم فقط بچه های خودم بخورن. میگه من دختر ندارم. عروس ها را هم دوست ندارم. 

یه جاری داشتم اسمش راحله بود. مادرشوهرم میگفت خوشم میاد اذیتش میکنم! 

همه جاری هام را هم اذیت کرده. طلاق گرفتن.