2777
2789
عنوان

نمیدونم چم شده تو رو خدا کمکم کنید

76 بازدید | 17 پست

رو رفتارای دوست هم اتاقیم تو خوابگاه حساس شدم با یکی دیگه از بچه ها، چند وقتی شده به یکی از دخترا خیلی اهمیت میده و تو بعضی چیزا به دختره کمک میکنه و خیلی وقتا جلوم از تعریف میکنه که از همه خوشگلتره و فلان

بخدا نمیخوام حسود باشم ولی نمیدونم چرا اینجوری شده میکنه ،بالاخره مجبور شدم بهش بگم تو میخوای اونو جایگزین من کنه، فقط بهم گفت تو چرا میخوای من با بقیه ارتباط نداشته باشم،بخدا من منظورم این نیست ،نمیدونم چرا مثل هم نیستیم

شما جای من بودین چیکار میکردین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه یکم باهام حرف بزنیتا الآن نتونستم بخوابم،نمیدونم از این به بعد رفتارم باهاش چجوری باشه، حذفش کن ...

نه کاری به کارش نداشته باش از یه دوست کمتر بهش اهمیت بده ولی رابطه ات هم قطع نکن ولی خب اره میخواد با اون دوست بشه معمولا هم دوستای قدینی فراموش میشن جهنم 

خیلی دوسش داشتی؟

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
یعنی چی چه جوری میکنه؟ زندکی خوابگاه گروهی و دسته حمعیه دیگه، کی فقط با هم اتاقی خودش دوست میشه و فق ...

من نمیگم نباید با کسی ارتباط برقرار نکرد ولی یه مدتیه خیلی به یکی از بچه ها اهمیت میده جوری که شاید برای من درس داشته باشه ولی به اون دختره تو پیام دادن به دوست پسرش کمک میکنه و خیلی براش مهمه، ولی من....

من نمیگم نباید با کسی ارتباط برقرار نکرد ولی یه مدتیه خیلی به یکی از بچه ها اهمیت میده جوری که شاید ...

خب چرا فکر میکنی به صرف هم اتاقی بودن نباید با بقیه ارتباط صمیمی بگیره؟ عزیزم دوست و هم اتاقی اید، دوست پسرت یا رفیق بیست ساله ات که نیست.

نه کاری به کارش نداشته باش از یه دوست کمتر بهش اهمیت بده ولی رابطه ات هم قطع نکن ولی خب اره میخواد ب ...

آره صدمو براش گذاشتم،این اول اینجوری نبود نمیدونم چرا اینجوری شده ، با حرف زدن هم باهاش اوضاع خراب تر میشه

وقتی اومدم سمتش که کسیو نداشت ،اینقدر دوسش داشتم که دلم میخواست اون زودتر از من به خواسته هاش برسه

الآن انگار قلبم شکسته ،خیلی داغونم

خب چرا فکر میکنی به صرف هم اتاقی بودن نباید با بقیه ارتباط صمیمی بگیره؟ عزیزم دوست و هم اتاقی اید، د ...

نمیدونم دوست عزیز شاید من حساس شدم ،نمیدونم چرا خیلی حس بدیه خیلی

ولی الآن نمیدونم مثل قبل باهاش باشم یا نه

نمیدونم دوست عزیز شاید من حساس شدم ،نمیدونم چرا خیلی حس بدیه خیلیولی الآن نمیدونم مثل قبل باهاش باشم ...

به روی خودت نیار، اگر هم دیدی با اون میپلکه خودن رو بینشون جا نکن. به زندگیت برس و کارات رو انجام بده. تو خوابگاه هم بیشتر تردد کن که بقیه رو ببینی و سلام احوال پرسی داشته باشی با بقیه

آره صدمو براش گذاشتم،این اول اینجوری نبود نمیدونم چرا اینجوری شده ، با حرف زدن هم باهاش اوضاع خراب ت ...

بله حس خیلی بدیه متاسفم 

رابطه اش با تو سرد شده؟ یا مث قبل دوست داره 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
به روی خودت نیار، اگر هم دیدی با اون میپلکه خودن رو بینشون جا نکن. به زندگیت برس و کارات رو انجام بد ...

خیلی بد شد که بالاخره مجبور شدم امشب بهش بگم، و باهام خیلی بد حرف زد میگه اگه اینطوریه من میرم اتاقمو عوض میکنم

ولی من اصلا منظورم این نبود

البته راست میگی بهتره بینشون نباشم و هر کار دلش میخواد انجام بده

خیلی بد شد که بالاخره مجبور شدم امشب بهش بگم، و باهام خیلی بد حرف زد میگه اگه اینطوریه من میرم اتاقم ...

بحث اینه من فکر میکنم شما توقع بیجا داری، یه هم اتاقیه دیگه. با بقیه صمیمی شد از بقیه تعریف کرد من ناراحت شدم معنی نمیده که. 

بله حس خیلی بدیه متاسفم رابطه اش با تو سرد شده؟ یا مث قبل دوست داره

نمیدونم یه لحظه حس کردم درسا و امتحانا و ناله هاش پیش منه خنده و خوشگذرونیاش پیش بقیه خصوصا اون دختره

نمیدونستم چجوری رفتار کنم،فقط خواستم از این محیط دور باشم ولی نمیشه ،زندگیه خوابگاهیه و باید بسوزیو بسازی